Przed-po
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- Vault_Dweller
- 2500...3124 posty
- Kontakt:
Jakoś ich nie ma... Zmień ten post dodając jedną, potem napisz następny w którym dołączysz następną.
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
- jdubowski
- moderator
Może za duże pliki chcesz ładować?kotok pisze:Jest jakiś problem techniczny z ładowaniem załączników na tę stronę.
========== Mente et malleo ==============
Jaroslaw Dubowski, Bytom jdubowski@interia.pl
Jaroslaw Dubowski, Bytom jdubowski@interia.pl
Witam.
Czy to będzie stereofoniczny wzmacniacz PP z lampami pracującymi w klasie A, czy może SE z lampami łączonymi równolegle? Widzę dwa „magiczne oczka”, dwa transformatory sieciowe, a nie widzę transformatorów wyjściowych. Czyżby konstrukcja OTL?
Pozdrawiam,
Romek
Czy to będzie stereofoniczny wzmacniacz PP z lampami pracującymi w klasie A, czy może SE z lampami łączonymi równolegle? Widzę dwa „magiczne oczka”, dwa transformatory sieciowe, a nie widzę transformatorów wyjściowych. Czyżby konstrukcja OTL?
Pozdrawiam,
Romek
α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
- Vault_Dweller
- 2500...3124 posty
- Kontakt:
Jak spojrzałem na pierwsze zdjęcie to wiesz czego się spodziewałem? Że lampy będą na drugim potłuczone bo ktoś by się po nich przeszedł
Ale dobrze wyszło...
A ja nie wiem kiedy dorwę podstawki magnowal do swojego radiowęzłowego OTLa (szeregowy push-pull czyli coś a la wzmacniacz tranzystorowy na lampach
) na czterech 6P45S, o napięciu wyjściowym znamionowym 100V i mocy około 100- 150VA.

A ja nie wiem kiedy dorwę podstawki magnowal do swojego radiowęzłowego OTLa (szeregowy push-pull czyli coś a la wzmacniacz tranzystorowy na lampach

- Vault_Dweller
- 2500...3124 posty
- Kontakt:
Metalpol w Łodzi- ul. Przybyszewskiego przy Łęczyckiej. Jedziesz 11tką do Placu Niepodległości lub trochę dalej i przesiadasz się tam w trójkę.