Taki temat niezwiązany z lampami, tylko na mnie nie krzyczcie...
Ale czy ma może ktoś patch'a do gry"DRIVER" (chodzi o pierwszą edycję) który umożliwia granie pod win XP?
W końcu każdy uczestnik tego forum obsługuje komputer, więc trzeba mieć czasem chwilkę na odprężenie, a dlaczego by nie przy pomocy staaaarej gierki
Próbowałem googlać, ale bez rezultatu.
Dzięki Zibi, ale tą stronkę znalazłem jako jedną z pierwszych i link do pliku, który mnie interesuje niestety jako jedyny na tej stronie nie działa...
Szukałem potem jeszcze długo, ale bez rezultatów
pomyślałem, że może ktoś ma na dysku...
Tym razem strzeliłem ślepakami i chcąc się zrehabilitować ponowiłem poszukiwania. Niestety skutek był mierny - plik zaginął. Jedyne co przychodzi mi na myśl, to uruchomienie gry w trybie zgodności z Windows95 lub 98, a jeżeli nie da to rezultatu - pobawie się z plikami gry w wersji demo - może podmiana exe-ka da efekt.
Witam.
Nie wiem czy sprawa jeszcze aktualna, ale u mnie gra działała bezproblemowo pod XP z SP2. Mam całość spakowaną, wystarczy rozpakować i grać. Mogę wrzucić np. na Rapidshare, jakby ktoś był zainteresowany (ok 67MB, wersja angielska).
Pozdrawiam.
No to poszło...
Najpierw klikasz http://rapidshare.com/files/16099702/Dr ... ersion.exe potem wybierasz z dołu prawej tabelki "Free", czekasz ileśtam sekund (będzie się zmieniać czas pozostały), po upłynięciu czasu przepisujesz kod z obrazka do okienka i klikasz "Download from ..."
Plik to samorozpakowujące się archiwum ZIP, wybierasz folder docelowy do rozpakowania (domyślnie C:\Games). Po rozpakowaniu wchodzisz do folderu, wybierasz "Config.exe", ustawiasz rozdzielczość i takie tam, potem klikasz "Save settings". Grę uruchamiasz plikiem "Game.exe".
Miłej zabawy.