Jak się mocuje podstawki z pierścieniem?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Jak się mocuje podstawki z pierścieniem?
Czy możecie mi opisać sposób mocowania do chassis podstawek takich jak na zdjęciu? Przydałby się też rysunek poglądowy albo zdjęcie bo jeden obraz wart więcej niż tysiąc słów! 

_
- Thereminator
- 6250...9374 posty
Było http://www.trioda.com/php/forumtriody/v ... php?t=7184 w załączniku ps.2
Edit. Przerysuj, a potem pilnik w dłoń i miłej roboty
Edit. Przerysuj, a potem pilnik w dłoń i miłej roboty

Ostatnio zmieniony pt, 12 stycznia 2007, 14:32 przez Thereminator, łącznie zmieniany 1 raz.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
mogę ci zrobić nawet zdjecie takiego otworu, ale jak to zobaczysz to się popłaczeszfugasi pisze:Czy mógłbyś machnąć myszą w Paint-cie szkic takiego otworu? Nie chiałbym kupić podstawek a później stwierdzić że do jego wykonania potrzebuję jakiejś specjalnej fabrycznej sztancy a nie domowej wiertarki z otwornicą

Painlust, już nie trzeba zdjęcia, Thereminator właśnie podrzucił link do rysunków. Jeśli to GO2-3b, to dziękuję, takich słoneczek rzeźbił nie będę! Z GO1-3b też kłopot, chociaż mniejszy. To już lepiej poczekać i zaczaić się na podstawki przykręcane jak Pan Bóg przykazał - dwiema śrubkami!
Powiedzcie mi tylko, dla zaspokojenia ciekawości - co się robi z tą obejmą? Skręca końce drutu tak jak przy korku od szampana? To chyba niezbyt pewne połączenie...
Powiedzcie mi tylko, dla zaspokojenia ciekawości - co się robi z tą obejmą? Skręca końce drutu tak jak przy korku od szampana? To chyba niezbyt pewne połączenie...
_
ta obejma to sprężyna...fugasi pisze:Painlust, już nie trzeba zdjęcia, Thereminator właśnie podrzucił link do rysunków. Jeśli to GO2-3b, to dziękuję, takich słoneczek rzeźbił nie będę! Z GO1-3b też kłopot, chociaż mniejszy. To już lepiej poczekać i zaczaić się na podstawki przykręcane jak Pan Bóg przykazał - dwiema śrubkami!
- Thereminator
- 6250...9374 posty
-
- 6250...9374 posty