Porządki na Elektrodzie.

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Janusz
625...1249 postów
625...1249 postów

Porządki na Elektrodzie.

Post autor: Janusz »

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic642362.htm
Poddaję pod rozwagę wszystkim, którzy mieliby ochotę ponarzekać na naszych moderatorów.
k24
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: k24 »

oldboy ma zawsze różne pomysły. Na elce moderatorzy prześcigają się w tym, który wymyśli coś "mądrzejszego". Nasi moderatorzy przynajmniej takich pomysłów nie maja. I chwała im za to.
Alek

Post autor: Alek »

http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... highlight=

Tak jak się spodziewałem, tamtejsi działacze się nie przejęli. Cóż- lepiej dla triody :)
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Post autor: tszczesn »

k24 pisze:oldboy ma zawsze różne pomysły. Na elce moderatorzy prześcigają się w tym, który wymyśli coś "mądrzejszego". Nasi moderatorzy przynajmniej takich pomysłów nie maja. I chwała im za to.
Z drugiej strny weź pod uwagę, że to olbrzymie forum, gdzie trzeba jakoś tego porządku pilnować, żwłaszcza, że mentalnego dresiarstwa i 'dzieci Neostrady' tam jak mrówków jest,
Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Marcin K. »

Poniekąd zgadzam się z kolegą Tomkiem. Coraz częściej pojawiają się nowe, te same tematy pisane przez gości co o lampach nie mają nawet bladego ani zielonego ani nawet sinopapuziatego pojęcia! Z drugiej strony sam osobiście dostałem 3 ostrzeżenia od Oldboya i powiem szczerze, że niesłusznie! Ten osobnik czepia się naprawdę pierół, głupot czyli tym jak ktoś napisze "kurde" a nie zajmował się tym czym powinien, CZYSZCZENIEM tak więc jego interwencja w tej sprawie jest słuszna.
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
petersz
250...374 postów
250...374 postów

Post autor: petersz »

Ech... Podejżewam, że to tylko zwykłe straszonko. Chyba, że moderatorzy będą bardzo gorliwi i pracowici, w co śmiem wątpić... Tak, czy owak nie zmienię zdania o elektrodzie - to forum jest za duże. Zbyt rozległa tematyka + astronomiczna ilość użytkowników (dobrze wiemy jakich jest większość) powoduje, że odechciewa mi się tam (przede wszystkim) czytania czy pisania...

Pozdr.
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

marcin_oizo pisze:Poniekąd zgadzam się z kolegą Tomkiem. Coraz częściej pojawiają się nowe, te same tematy pisane przez gości co o lampach nie mają nawet bladego ani zielonego ani nawet sinopapuziatego pojęcia! Z drugiej strony sam osobiście dostałem 3 ostrzeżenia od Oldboya i powiem szczerze, że niesłusznie! Ten osobnik czepia się naprawdę pierół, głupot czyli tym jak ktoś napisze "kurde" a nie zajmował się tym czym powinien, CZYSZCZENIEM tak więc jego interwencja w tej sprawie jest słuszna.
Też miałem z tym moderatorem kilka przejść, nie rozumiem jego podejścia do tego działu, w szczególności 'zawłaszczania wątków' i zakazu dyskusji poza bezpośrednią odpowiedzią na pytanie autora wątku. Ale zawsze przecież można właścicielowi forum zgłosić propozycje nowych moderatorów, podobno ciągle ich szukają. Pytanie tylko co będzie jak się moderatorzy zaczną nawzajem siłować - jeden coś blokuje a drugi mu to odblokowuje :)
Awatar użytkownika
jethrotull
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: jethrotull »

Trzeba przyznać że facet jest mocny. Jak sie pojawia w jakims wątku to ja po prostu sobie idę. Na szczęście zawsze pozostaje życzliwa trioda z dobrodusznym Alkiem ;)
k24
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: k24 »

tszczesn pisze:Pytanie tylko co będzie jak się moderatorzy zaczną nawzajem siłować - jeden coś blokuje a drugi mu to odblokowuje :)
Jakoś na początku roku już taka wojna moderatorowa się toczyła. Nawet
Gulsona zawiesili.
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

k24 pisze:
tszczesn pisze:Pytanie tylko co będzie jak się moderatorzy zaczną nawzajem siłować - jeden coś blokuje a drugi mu to odblokowuje :)
Jakoś na początku roku już taka wojna moderatorowa się toczyła. Nawet
Gulsona zawiesili.
AFAIR gulson to admin, więc nie za bardzo moderzatorzy mogą go zawiesić.
Awatar użytkownika
Piotr
moderator
Kontakt:

Post autor: Piotr »

Ależ obgadujecie inne fora :)
Ciekaw jestem, czy na Elektrodzie, Audiostereo, czy Forum HFiM piszą tak rozlegle o nas :roll:
fugasi
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: fugasi »

Własnie obchodzimy rocznicę Stanu Wojennego. A tymczasem mimo upływu lat i generalnie zmiany dekoracji wśród nas mamy wciąż totalniaków. Co prawda zgazować czy spałować kogoś już nie bardzo jest jak ale zmoderować - a jakże! Wystarczy tylko żeby zjawił się facet w spawalniczych okularach a zaraz pojawią się tysiące gorliwych wykonawców, z elektrod, aodiosterełów itd. :roll: Wolność, wolnośc - tylko to się liczy!
No chyba że za "nurz w bżóhu" - tu gaz w oczy się należy.
_
Awatar użytkownika
Marcin K.
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: Marcin K. »

Piotr pisze:Ależ obgadujecie inne fora :)
Ciekaw jestem, czy na Elektrodzie, Audiostereo, czy Forum HFiM piszą tak rozlegle o nas :roll:
Na to pytanie napiszę tyle: zawsze jak ktoś ma problem dotyczący lampiaków a wiem, że na Triodzie jest ten temat również poryszony to odsyłam go tutaj bo tu są ludzie którzy naprawdę się na tym znają. Ale niechętnie chyba tu zaglądają... Mogę się mylić.
Co do wielkości Elektrody to prawda, że forum jest gigantyczne i współczuję moderatorom. Mnie też czasami wnerwia jak sie goście kłócą, który to ma większą rację (prawie jak w sejmie :twisted: ) i czasami piszę coś w stylu "nie zachowujcie się jak 5-cio letnia Ania!". Czasami to pomaga czasami nie. Gdyby nie studia to może zająłbym się moderowaniem bo lubię czytać co ludzie wymyślają czasem :)
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
Adrian
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: Adrian »

Marcin, raczej nie "zazdrosc" i nie badz ciekaw, jak to jest, bo to nic milego, jak musisz godzic zwasnione strony i obie sa na Ciebie wk...urzone. Chcesz dobrze, a wychodzi jak zawsze. Wiem cos o tym :roll: :roll:

Juz lepiej byc adminem ;)
ODPOWIEDZ