"zagubieni"
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
"zagubieni"
Tak się dziś zastanawiałem, że już od dawna nie ma wieści od użytkowników niegdyś aktywnych.
I tak zaginęli w akcji:
-Jasiu
-SQL
-MalKontent
Może ktoś ma jakieś informacje:?:
I tak zaginęli w akcji:
-Jasiu
-SQL
-MalKontent
Może ktoś ma jakieś informacje:?:
- ...:::SQL:::...
- 625...1249 postów
Uhuhuhu dawno mnie nie było :P
Zrobiłem sobie przerwe z lampami . Wiadomo studia na PG to nie imprezowanie 24/dobę
W świeta robię freemodyne hybrydową (głowica UKF fabryczna) + 12Ż1Ł reakcja . Jeszcze nie mam pomysłów na końcówkę .
Jasia widziałem w gmachu góownych PG .
Pozdrawiam
PS Nie ma mnie bo porzadne trole hibernują się na zime pod mostami

Jasia widziałem w gmachu góownych PG .
Pozdrawiam

PS Nie ma mnie bo porzadne trole hibernują się na zime pod mostami

- jethrotull
- 3125...6249 postów
Re: Uhuhuhu dawno mnie nie było :P
Dziwna ta wasza polibuda....:::SQL:::... pisze:Wiadomo studia na PG to nie imprezowanie 24/dobę![]()
bardzo dziwna....mam kumpli na łódzkiej poli, a oni na uciech ziemskie zawsze czas znajda 

ElGit Let there be rock...
-
- 500...624 posty
- Vault_Dweller
- 2500...3124 posty
- Kontakt:
Ja jestem na łódzkiej (obecnie chemia) i jakoś sobie żyję, w odróżnieniu od elektroniki- na chemii jest łatwiejsza do zaliczenia matma. W ogóle łatwiej się na moim wydziale zalicza, bo jest kogo
. Siedzę czasami nad jakimś wzmacniaczem, w ŻAKu bywam dość rzadko (chociaż czasem tam wpadam) a z kołami jestem do przodu.
Co do "kwadratu"... niestety, mój stopień wtajemniczenia jest troszeczkę za niski by wiedzieć o co kaman. OTL?

Co do "kwadratu"... niestety, mój stopień wtajemniczenia jest troszeczkę za niski by wiedzieć o co kaman. OTL?
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
Naprawde nie wiesz co to kwadrat? I na łódzkiej uczelni jesteś? Kwadrat to pokój w akademiku. U mnie w Łowiczu mówi się też tak na mieszkanie w bloku. Co do studiowania to ja kończyłem PW (Wydział Transportu) i tu akurat miałem znajomych co nietrzeźwieli cały rok, a studia skończyli bez problemu. Ja wtedy tak dużo nie łoiłem... bo i nie było za co.Vault_Dweller pisze:Ja jestem na łódzkiej (obecnie chemia) i jakoś sobie żyję, w odróżnieniu od elektroniki- na chemii jest łatwiejsza do zaliczenia matma. W ogóle łatwiej się na moim wydziale zalicza, bo jest kogo. Siedzę czasami nad jakimś wzmacniaczem, w ŻAKu bywam dość rzadko (chociaż czasem tam wpadam) a z kołami jestem do przodu.
Moja siostra jest na UŁ kierunek filologia angielska(spec. amerykanistyka) roboty pełno, ale żyje się im wesoło 

ElGit Let there be rock...