Gramofon Unitra GS461

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
Vault_Dweller
2500...3124 posty
2500...3124 posty
Kontakt:

Post autor: Vault_Dweller »

Robię czasami zakupy w komisie przy ul. Traugutta między Piotrkowską a Sienkiewicza (numeru niestety nie pamiętam). Poza tym wiem o jednym na Piotrkowskiej chyba 88, jeszcze w podwórku przy Gdańskiej 91 jest Skylark Records- ale oni nastawiają się na DJ-ów.
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
Awatar użytkownika
Zigrin
500...624 posty
500...624 posty
Kontakt:

Post autor: Zigrin »

W sobote będę w Łodzi także zrobie rundke po sklepach.
Zbudowałem już ten preamp RIAA teraz tylko czekam na gramofon bo nie ma na czym sprawdzić :roll:
ElGit Let there be rock...
Awatar użytkownika
Zigrin
500...624 posty
500...624 posty
Kontakt:

Przyszła już wkładka od Nuncjusza. W piątek bedzie gramofon. Znalazłem u siebie sklep audio, maja wkładki i inne akcesoria. Co do w kładek to tylko AudioTechnica i Shur więc co polecacie z tego zakresu?
pasio
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: pasio »

Piotrze !
Wiele razy kupowałem na Allegro i tylko 2 razy mnie oszukali, raz była mała kwota(olałem), a drugi raz ustalilem telefon oszusta, pogroziłem mu jego psem dzielnicowym i pękł i z opóźnieniem, ale dostarczył towar (procesor, który wystawił, chyba do końca sam używał).
Kilka razy kupowałem winyle, wszystko OK, najbardziej się cieszę z płyty Dire Straits, nówka, chyba ani razu nie grana za 20 zł +5 przesyłka.
Natomiast, na kupnie CD wpadka, płyta z piosenką Nights in white satin,
spieprzona właśnie na tym utworze, przeskakuje (jak winyl), cofki jakieś robi itd.
Powodzenia w kupowaniu, więcej odwagi, w końcu społeczeństwo składa się w większości z ludzi uczciwych...
pzdr pasio
Awatar użytkownika
Zigrin
500...624 posty
500...624 posty
Kontakt:

Przyszły płyty...są całe! Floydzi w sanie świetnym nawet małych zarysowań nie ma. Poszli tanio chyba tylko dlatego że płyty(album dwu płytowy Delicate Sound of Thunder) są tłoczone przez(albo na licencji) EMi na rynek rosyjski. Led Zeppelin w stanie dobry+ lekkie ryski widoczne tylko pod światło.
ODPOWIEDZ