Przedwzmacniacz nr 3 z Audiotonu
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 625...1249 postów
Przedwzmacniacz nr 3 z Audiotonu
Witam
W oczekiwaniu na lampy mocy skleciłem w/w przedwzmacniacz na 2 szt ECC88,wygiąłem kawałek al i siatki ,pomalowałem "granitem" w spreyu i finał
Pozdrawiam
ps.zaraz mi się oberwie że gniazda z przodu i niewygodnie,ale trudno.
W oczekiwaniu na lampy mocy skleciłem w/w przedwzmacniacz na 2 szt ECC88,wygiąłem kawałek al i siatki ,pomalowałem "granitem" w spreyu i finał
Pozdrawiam
ps.zaraz mi się oberwie że gniazda z przodu i niewygodnie,ale trudno.
- Vault_Dweller
- 2500...3124 posty
- Kontakt:
Oj, przydałaby się gumowa przelotka lub rurka przy wyjściu kabla zasilającego, żeby go siatka nie pocharatała...
A swoją drogą czy ktoś z tutaj obecnych może wie, gdzie (najlepiej w Łodzi) zdobyć podobną siatkę?
A swoją drogą czy ktoś z tutaj obecnych może wie, gdzie (najlepiej w Łodzi) zdobyć podobną siatkę?
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
Jest: ul. Piłsudskiego 87 tel. 042 674 89 87nuncjusz1 pisze:A nie ma w Łodzi Prof-Met-Kol'u?
http://www.profmetkol.pl/str1i/243.php
- Vault_Dweller
- 2500...3124 posty
- Kontakt:
Dzięki za radę, pewnie tam skoczę. Mam nadzieję, że nie będą kazali kupować w jakichś strasznie hurtowych ilościach. Z czego ta blacha- stal, alu?
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
niestety nie pamietam. jak sprzedawca powiedział, że mi jej nie potnie na wymiar bo nie ma czym to przestałem się tym interesować. Ale był wybór blach z różnymi otworami, nietylko okrągłymi.brys pisze:Ile taki arkusz kosztował? Chodzi mi o przedział cenowy.painlust pisze:Ja taką blachę stalową perforowaną widziałem w Castoramie w Skierniewicach. Pewnie w innych Castoramach też jest. Niestety była tylko w arkuszach chyba 1mkw.