Od Pewnego Czasu Rzeczywisty Postęp techniczny coraz częściej jest zamieniany na jego Pozory mające służyć wyłącznie wyciągnięciu z klienta PIENIĘDZY ...
A więc wyjechałeś a myślałem że się tylko odgrażasz.
O ile mi wiadomo to nie pokarano nas tym systemem., najbliższy jest w Niemczech a przybywający z Albionu powiadają że tego cholerstwa słuchać się nie da! To znaczy odbiór jest ale przykrej jakości.
ano pojechalem,siedziec w Polsce to nie mialo sensu dla mnie... nie ten swiat nie te czasy,nie ta rzeczywistosc... zreszta tu jest tylu polakow ze czasem mam aberracje,gdzie ja jestem wlasciwie?
Od Pewnego Czasu Rzeczywisty Postęp techniczny coraz częściej jest zamieniany na jego Pozory mające służyć wyłącznie wyciągnięciu z klienta PIENIĘDZY ...
Marcello_Mastroianni pisze:ano pojechalem,siedziec w Polsce to nie mialo sensu dla mnie... nie ten swiat nie te czasy,nie ta rzeczywistosc... zreszta tu jest tylu polakow ze czasem mam aberracje,gdzie ja jestem wlasciwie?
Smutne czasy... Fajnie, że o Triodzie nie zapomniałeś.
Pozdrawiam
Wracam niedlugo na troche,to napisze jak wyglada syt. w UK z radiami...