D A B

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
Marcello_Mastroianni
100...124 posty
100...124 posty
Lokalizacja: Liverpool/Merseyside/Lancashire/UKD52/North West England/53°25N 3°W

D A B

Post autor: Marcello_Mastroianni »

Napiszcie proszé czy w Polsce dzialaja radia w systemie DAB?

jelsi trzeba podam wiecej informacji o tym sys. nadawania

tu garsc informacji:

http://www.uk-dab.info/whatisdab.php

wybaczcie nie mam polskiej trzcionki

pozdrawiam z L'pool'u
Od Pewnego Czasu Rzeczywisty Postęp techniczny coraz częściej jest zamieniany na jego Pozory mające służyć wyłącznie wyciągnięciu z klienta PIENIĘDZY ...
fugasi
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Post autor: fugasi »

A więc wyjechałeś a myślałem że się tylko odgrażasz. :)
O ile mi wiadomo to nie pokarano nas tym systemem., najbliższy jest w Niemczech a przybywający z Albionu powiadają że tego cholerstwa słuchać się nie da! To znaczy odbiór jest ale przykrej jakości. :)
_
Awatar użytkownika
Marcello_Mastroianni
100...124 posty
100...124 posty
Lokalizacja: Liverpool/Merseyside/Lancashire/UKD52/North West England/53°25N 3°W

ano pojechalem,siedziec w Polsce to nie mialo sensu dla mnie... nie ten swiat nie te czasy,nie ta rzeczywistosc... zreszta tu jest tylu polakow ze czasem mam aberracje,gdzie ja jestem wlasciwie?
Od Pewnego Czasu Rzeczywisty Postęp techniczny coraz częściej jest zamieniany na jego Pozory mające służyć wyłącznie wyciągnięciu z klienta PIENIĘDZY ...
Janusz
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Janusz »

Marcello_Mastroianni pisze:ano pojechalem,siedziec w Polsce to nie mialo sensu dla mnie... nie ten swiat nie te czasy,nie ta rzeczywistosc... zreszta tu jest tylu polakow ze czasem mam aberracje,gdzie ja jestem wlasciwie?
Smutne czasy... Fajnie, że o Triodzie nie zapomniałeś.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Marcello_Mastroianni
100...124 posty
100...124 posty

Wracam niedlugo na troche,to napisze jak wyglada syt. w UK z radiami...
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Post autor: tszczesn »

Marcello_Mastroianni pisze:Wracam niedlugo na troche,to napisze jak wyglada syt. w UK z radiami...
A mógłbyś przywieźć ze sobą lampę typu Q? Słyszałem, że w UK mozna ją na bazarkach stosunkowo niedrogo kupić, w internecie jakoś się nie pojawia.
ODPOWIEDZ