żarzenie lamp
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- Piotr
- moderator
- Kontakt:
Nie ma strachu, w Empiku zawsze jest jakiś rozpakowany egzemplarz foliowanego tytuługutten pisze:Foliować będziemy!

Ja już mam swój wkład w utrzymanie HFiM - podstawki pod monitorki dociążone rocznikami 99-03.
Podejrzewam, że Redakcja przewidziała skutki zmiany profilu pisma przed jej dokonaniem i wyszło, że będzie się opłacać. Pewnie zamiast mnie HFiM kupuje teraz pięciu nowych fanów kina domowego

- Piotr
- moderator
- Kontakt:
Szit, rzeczywiście - wszystkie zafoliowane.gutten pisze:Foliować będziemy!
Skutek - widzę lampy na okładce i płytę [audio phisic]. Ale nie wiem, czy o lampach będzie w środku coś ciekawego, ba - czy w ogóle coś będzie. Natomiast [audio phisic] kojarzy mi się z konkretnymi głośnikami, ale nie z żadnymi nagraniami.
W związku z powyższymi wątpliwościami nie nabyłem.
Z kolei Audio zapakowane nie było. Przejrzałem, zatrzymując wzrok jedynie na rozbieranym zdjęciu Unisona S6 i jego wykresach. Ale to nic nowego, widziałem go już mnóstwo razy.
Również nie nabyłem...
Tak źle i tak niedobrze

- Piotr
- moderator
- Kontakt:
A przybliżysz mi zawartość płyty?
Co prawda nie mam odtwarzacza, ale moi rodzice mają - może warto posłuchać.
Nawiasem mówiąc ów odtwarzacz jest podłączony do pewnego wzmacniacza na 4xEL34 + 4x6SN7 - chyba wiesz, do czego piję
Wygląd ma średni, mimo pachnących po nagrzaniu boków z cedrowego drewna. Ale Pink Floydów z małych głośników nie słyszałem jeszcze w lepszej wersji
Nawiasem mówiąc ów odtwarzacz jest podłączony do pewnego wzmacniacza na 4xEL34 + 4x6SN7 - chyba wiesz, do czego piję

Wygląd ma średni, mimo pachnących po nagrzaniu boków z cedrowego drewna. Ale Pink Floydów z małych głośników nie słyszałem jeszcze w lepszej wersji

Piotr pisze:A przybliżysz mi zawartość płyty?
Nie warto. Takie audiofilsko-testowe pitu-pitu (jakby co, to ja tego nie powiedziałem

Piotr pisze: Nawiasem mówiąc ów odtwarzacz jest podłączony do pewnego wzmacniacza na 4xEL34 + 4x6SN7 - chyba wiesz, do czego piję![]()

Piotr pisze:Wygląd ma średni, mimo pachnących po nagrzaniu boków z cedrowego drewna.
Oj, to bardzo niedobrze. Bo jak wiesz, wygląd obudowy może przesądzić o trwałości związków damsko-męskich

"Przyjemności uszu mocno mnie oplątały i ujarzmiły." (św. Augustyn)