W końcu Push-Pull(EL84)
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Jw
Nuncjusz po prostu nie wiem jak opisać jak "graja kolumny "
słowami .To trzeba poprostu usłyszeć i mieć porównanie do np. Twoich kolumn .A tak , to jest jak z wykładziną - jest zielona w ciapki .Masz zieloną wykładzinę w domu ?. Możesz mi ją opisać ? TO taka przenośnia
jak i do czego mamy porównywać (?), kiedy i Ty i ja słyszeliśmy tylko swoje kolumny . Co jest standartem w dzwięku ? Moje wrażenia odsłuchowe dotyczące moich kolumn są pozytywne , ale obarczone moim " punktem widzenia i słyszenia dzwięków ". Z mego punktu widzenia wszystko jest (góra i dół ) w ilości takiej , jaka dla mnie jest wystarczająca
. Dla mnie idą EXSTRA .
I czy to jest obiektywna ocena jak grają ????
Mam kumpla programistę , (który nie widzi zielonego koloru ) w związku z tym ma przesunięte "widmo widzenia kolorów " > jak dobiera tła do grafiki to kubizm i abstrakcja przy tym to NIC .TO TRZEBA ZOBACZYĆ JAK ON DOBRAŁ KOLORY
OBŁED I ORGIA
Wniosek
KAŻDY człowiek jest inny
i całe szczęście , bo było by
NUDNO
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Jestem.Żyję.Kocham.
jw

Pozdrawiam > też filozof

Jestem.Żyję.Kocham.
- Vault_Dweller
- 2500...3124 posty
- Kontakt:
No no no, jakby to rozbieracz z łódzkiego schaberplatzu powiedział, "piękna rzecz"... Robisz naprawdę porządnie wyglądające wzmacniacze, mam nadzieję, że jakość wykonania i niezawodność również są bardzo wysokie.
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Wzmacniacz wygląda po prostu rewelacyjnie
(choć zawiera według mnie jeden nieergonomiczny szczegół
- lampy troszkę zasłaniają ten odlotowy wskaźnik ).
Zapraszam na pomiary. Od 20 listopada stanowisko pomiarowe czeka - zadzwoń to ustalimy dokładny termin.
Jeszcze raz gratuluję konstrukcji i zapraszam do zamieszczenia materiału w Galerii FonAru.

Zapraszam na pomiary. Od 20 listopada stanowisko pomiarowe czeka - zadzwoń to ustalimy dokładny termin.
Jeszcze raz gratuluję konstrukcji i zapraszam do zamieszczenia materiału w Galerii FonAru.
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'