:)
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- futrzaczek2
- 625...1249 postów
- Thereminator
- 6250...9374 posty
Teraz ja się pośmieję:
"Kable głośnikowe powyżej 3PLN za metr to już voodoo"
Sprawdźcie panowie, czy aby Wasze nie kosztowały 3,5 PLN, bo mogliście nieświadomie przekroczyć cienką czerwoną linię, dzielącą Was od popadnięcia w audiofilski obłęd. Ja kupiłem swoje za 6PLN/metr - jestem już stracony dla świata i ludzi.
"Kable głośnikowe powyżej 3PLN za metr to już voodoo"

Sprawdźcie panowie, czy aby Wasze nie kosztowały 3,5 PLN, bo mogliście nieświadomie przekroczyć cienką czerwoną linię, dzielącą Was od popadnięcia w audiofilski obłęd. Ja kupiłem swoje za 6PLN/metr - jestem już stracony dla świata i ludzi.
"Przyjemności uszu mocno mnie oplątały i ujarzmiły." (św. Augustyn)
- futrzaczek2
- 625...1249 postów
-
- 500...624 posty
-
- 500...624 posty
Witam.
Zastanówcie się ludzie czy ktokolwiek kupił jedną z tych rzeczy choćby w jednym egzemplarzu?
A jeżeli nawet to czy jest naprawdę audiofilem(w dosłownym tego słowa znaczeniu)?
Jeżeli ten towar tak bajecznie schodzi z pułek sklepów(a nie jest zbyt skomplikowany technicznie) to czemu nie produkować takich badziewi i sprzedawać??
pozdrawiam.
Zastanówcie się ludzie czy ktokolwiek kupił jedną z tych rzeczy choćby w jednym egzemplarzu?
A jeżeli nawet to czy jest naprawdę audiofilem(w dosłownym tego słowa znaczeniu)?
Jeżeli ten towar tak bajecznie schodzi z pułek sklepów(a nie jest zbyt skomplikowany technicznie) to czemu nie produkować takich badziewi i sprzedawać??
pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony sob, 21 października 2006, 20:38 przez Piroman1024, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mathematics is the language of nature"