Ile wart jest Kosmos K99???
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 25...49 postów
Ile wart jest Kosmos K99???
Witam!
Czy szanowni forumowicze są może zorientowani w jakiej cenie można nabyć
odbiornik polskiej produkcji Kosmos K 99 gdyż takowy mogę kupić. Jednakze sprzedający nie wie ile za niego zarządać, a mnie głupio powiedzieć cenę dużo za niską, a jednocześnie nie chciałbym przepłacić. Odbiornik jest kompletny, bakielit nienaruszony, elektronika niegrzebana, oryginalne lampy pokryty tylko leciwym kurzem. Niegrajacy.
Czy szanowni forumowicze są może zorientowani w jakiej cenie można nabyć
odbiornik polskiej produkcji Kosmos K 99 gdyż takowy mogę kupić. Jednakze sprzedający nie wie ile za niego zarządać, a mnie głupio powiedzieć cenę dużo za niską, a jednocześnie nie chciałbym przepłacić. Odbiornik jest kompletny, bakielit nienaruszony, elektronika niegrzebana, oryginalne lampy pokryty tylko leciwym kurzem. Niegrajacy.
Witek
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Re: Ile wart jest Kosmos K99???
Ja kupiłem na Ebayu swego czasu za ok 40Euro. Do momentu wysyłki był stanie idealnym, ale Niemiec który go wysyłał najwyraźniej nie słyszał nigdy o pakowaniu :(retroradio pisze: odbiornik polskiej produkcji Kosmos K 99 gdyż takowy mogę kupić. Jednakze sprzedający nie wie ile za niego zarządać, a mnie głupio powiedzieć cenę dużo za niską, a jednocześnie nie chciałbym przepłacić. Odbiornik jest kompletny, bakielit nienaruszony, elektronika niegrzebana, oryginalne lampy pokryty tylko leciwym kurzem. Niegrajacy.
-
- 25...49 postów
Przejrzałem kilka fotek Telegrafii, ale nie znalazłem niczego podobnego. Ten Kosmos K89 jest wyjątkowo ładny. Trochę jednak mnie dziwi że to akurat Telegrafia a nie Rektra, która była praktycznie takim czechosłowackim odpowiednikiem naszego Kosmosa.tszczesn pisze: Nie - to była któraś Telegrafia Triumph, nie pamiętam numeru. Aż się napaliłem, bo myślałem, że to Kosmos, a to tylko Pepik. Nawet żałuję, że nie kupiłem.
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Też mnie zdziwiło, bo Telegrafia raczej nie miała konstrukcji Philipsa. Inna rzecz, że ten Kosmos też mało Philipsa przypomina :) Typu nie wiem czy dobrze pamiętam, ale tylna ścianka oryginalna była i typ był widoczny.OTLamp pisze: Przejrzałem kilka fotek Telegrafii, ale nie znalazłem niczego podobnego. Ten Kosmos K89 jest wyjątkowo ładny. Trochę jednak mnie dziwi że to akurat Telegrafia a nie Rektra, która była praktycznie takim czechosłowackim odpowiednikiem naszego Kosmosa.