29 maja w Koszalinie dzięki Polskiemu Radiu Koszalin zostanie otwarte muzeum radiowe - http://www.radio.koszalin.pl/muzeum/muzeum.htm
Jak ktoś ma blisko to zapraszam, ja się postara, umieścić kilka fotek z otwarcia jak mi się uda coś sensownego zrobić :)
Radiomuzeum
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- modelarnia
- 50...74 posty
- modelarnia
- 50...74 posty
wystawa
Zobaczylem strone i jestem pod wrazeniem. Sorry za brak polskich liter. Jesli masz czas to zachecam do zrobienia spisu tych wszystkich odbiornikow, a jak juz jest on to zamiesc go w internecie dla innych. Jesli masz aparat cyfrowy to sfotografoj te radia. Bedzie to bardzo ciekawa strona. Zachecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Re: wystawa
Jako, że nie jest to moja wystawa (jest organizowana przez Polskie Radio Koszalin SA) to nie mam wpływu na to jak to wygląda. Ale podrzucę ten pomysl osobie która się tym zajmuje, powinni to zrobić, bo to dosć oczywista sprawa jest.modelarnia pisze:Zobaczylem strone i jestem pod wrazeniem. Sorry za brak polskich liter. Jesli masz czas to zachecam do zrobienia spisu tych wszystkich odbiornikow, a jak juz jest on to zamiesc go w internecie dla innych. Jesli masz aparat cyfrowy to sfotografoj te radia. Bedzie to bardzo ciekawa strona. Zachecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A swoich zdjęć nie mam - nie za bardzo było jak na imprezie robić :(
- modelarnia
- 50...74 posty