Radiomuzeum

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Radiomuzeum

Post autor: tszczesn »

29 maja w Koszalinie dzięki Polskiemu Radiu Koszalin zostanie otwarte muzeum radiowe - http://www.radio.koszalin.pl/muzeum/muzeum.htm

Jak ktoś ma blisko to zapraszam, ja się postara, umieścić kilka fotek z otwarcia jak mi się uda coś sensownego zrobić :)
Awatar użytkownika
modelarnia
50...74 posty
50...74 posty

fotki

Post autor: modelarnia »

Czekam na fotki z niecierpliwoscia!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
modelarnia
50...74 posty
50...74 posty

wystawa

Zobaczylem strone i jestem pod wrazeniem. Sorry za brak polskich liter. Jesli masz czas to zachecam do zrobienia spisu tych wszystkich odbiornikow, a jak juz jest on to zamiesc go w internecie dla innych. Jesli masz aparat cyfrowy to sfotografoj te radia. Bedzie to bardzo ciekawa strona. Zachecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Re: wystawa

Post autor: tszczesn »

modelarnia pisze:Zobaczylem strone i jestem pod wrazeniem. Sorry za brak polskich liter. Jesli masz czas to zachecam do zrobienia spisu tych wszystkich odbiornikow, a jak juz jest on to zamiesc go w internecie dla innych. Jesli masz aparat cyfrowy to sfotografoj te radia. Bedzie to bardzo ciekawa strona. Zachecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jako, że nie jest to moja wystawa (jest organizowana przez Polskie Radio Koszalin SA) to nie mam wpływu na to jak to wygląda. Ale podrzucę ten pomysl osobie która się tym zajmuje, powinni to zrobić, bo to dosć oczywista sprawa jest.

A swoich zdjęć nie mam - nie za bardzo było jak na imprezie robić :(
Awatar użytkownika
modelarnia
50...74 posty
50...74 posty

Re: wystawa

To zyce powodzenia.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ