płyta główna z lampą
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Lampa do lampy, zbierze sie procesor (no, ewentualnie kontroler magistrali) 
Cos mi mowi, ze to raczej nie o parametry chodzi, tylko o gadżet... zaraz sie pojawia do tego przezroczyste obudowy (zeby lampe bylo widac)... wewnatrz obudowy potrafi byc goraca i BEZ lampy... dodatkowe zrodlo 200 paru stopni w zamknietej obudowie...
no ale moze, moze... nie neguje
Audiofile za chwile beda sie przescigac rewelacjami, ze wymiana kotrolera magistrali i RAMu znaczaco wplywa na jakosc dzwieku, a odkad wymienili kosc BIOSu na te, ze zlotymi nozkami, dzwiek stal sie "przyjemnie chropawy, z odrobina lawendowej lekkosci i akcentem nadmorskiej bryzy"... 

Cos mi mowi, ze to raczej nie o parametry chodzi, tylko o gadżet... zaraz sie pojawia do tego przezroczyste obudowy (zeby lampe bylo widac)... wewnatrz obudowy potrafi byc goraca i BEZ lampy... dodatkowe zrodlo 200 paru stopni w zamknietej obudowie...
no ale moze, moze... nie neguje

- Michu
- 375...499 postów
- Kontakt:
Nie ma co się śmiać. Taka płyta to żadna nowość. Najlepsze jest to, że montują wzmak na lampie do zwykłego kodeka na AC'97.
Tak szczerze to mi się taki pomysł podoba, ale ja uwielbiam lampy i mam skrzywienie na ich punkcie.
A jak wiadomo ludzie lubią się oszukiwać. I już zwykła mp3 ma wyższą górę i niższy dół. A środek to juz całkiem ześrodkowany bywa.
Tak szczerze to mi się taki pomysł podoba, ale ja uwielbiam lampy i mam skrzywienie na ich punkcie.
A jak wiadomo ludzie lubią się oszukiwać. I już zwykła mp3 ma wyższą górę i niższy dół. A środek to juz całkiem ześrodkowany bywa.
Gdy nadejdzie Fallout, pomyśl, gdzie się schowasz?