Górale też sprzedają

Masz nietypowy problem 'lampowy'? Spróbuj tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

k24
625...1249 postów
625...1249 postów

Górale też sprzedają

Post autor: k24 »

Mariusz Wiśniewski
25...49 postów
25...49 postów

Post autor: Mariusz Wiśniewski »

Fajnusia aukcyjka ino spod samiuśkich Tater :D
Lech S.
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Lech S. »

Witojcie.
Dopiero wróciłem spod samiutkich Tater, z Frydmana.Fajnie było.
Hej.
Lech S.
Awatar użytkownika
Marcello_Mastroianni
100...124 posty
100...124 posty
Lokalizacja: Liverpool/Merseyside/Lancashire/UKD52/North West England/53°25N 3°W

Post autor: Marcello_Mastroianni »

Coś jakiś dziwny to góral ,,, z Kielc ...
A co do Górali mam jak najgorsze wspomnienia, nic im się robic nie chce tylko patrzą na to jak z turystów zedrzeć pieniądze,lenie i tyle i do swego lenistwa i oszukaństwa dorobili sobie góralską ideologie ... nie polecam, juz lepiej pojechać na Słowacje ... w Polskie Góry już nigdy nie pojadę ... na pohybel...
Od Pewnego Czasu Rzeczywisty Postęp techniczny coraz częściej jest zamieniany na jego Pozory mające służyć wyłącznie wyciągnięciu z klienta PIENIĘDZY ...
Awatar użytkownika
brys
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: brys »

Marcello_Mastroianni pisze:Coś jakiś dziwny to góral ,,, z Kielc ...
A co do Górali mam jak najgorsze wspomnienia, nic im się robic nie chce tylko patrzą na to jak z turystów zedrzeć pieniądze,lenie i tyle i do swego lenistwa i oszukaństwa dorobili sobie góralską ideologie ... nie polecam, juz lepiej pojechać na Słowacje ... w Polskie Góry już nigdy nie pojadę ... na pohybel...
I żarcie takie, że na wycieczce szkolnej musiałem się dożywiać we własnym zakresie (albo niejadalne, albo ledwie jadalne, podane w ilościach jak dla przedszkolaka...)
maciej_333
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: maciej_333 »

Żarcie faktycznie kiepskie. Jednak za bardzo lubię góry by mnie to zniechęciło.
szalony

Post autor: szalony »

Marcello_Mastroianni pisze: A co do Górali mam jak najgorsze wspomnienia, nic im się robic nie chce tylko patrzą na to jak z turystów zedrzeć pieniądze,lenie i tyle.
Pewnie, nie ma jak równo ocenić wszystkich przez pryzmat jednej osoby :? Ty chyba nie widziałeś jak sie zapiernicza w bacówce i okolicach :idea:
Awatar użytkownika
Marcello_Mastroianni
100...124 posty
100...124 posty
Lokalizacja: Liverpool/Merseyside/Lancashire/UKD52/North West England/53°25N 3°W

szalony pisze:Ty chyba nie widziałeś jak sie zapiernicza w bacówce i okolicach :idea:
Nikt nikomu nigdzie nie każe zapierniczać czasy nakazu pracy mineły ... ,jak się komuś nie podoba to może wyjechać ( i miliony już wybrało ta drogę ... )lub się przerzucić na turystykę jak nie chce wyjeżdżać...,zapieprz mniejszy i więcej dutków ...
Ostatnio zmieniony wt, 1 sierpnia 2006, 21:48 przez Marcello_Mastroianni, łącznie zmieniany 1 raz.
Od Pewnego Czasu Rzeczywisty Postęp techniczny coraz częściej jest zamieniany na jego Pozory mające służyć wyłącznie wyciągnięciu z klienta PIENIĘDZY ...
iwanak
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: iwanak »

Poza tym że ogólnie sie zgadzam, to napisanie "przeżucić" strasznie mnie drażni.Można wybaczać mniejsze błędy, sam je popełniam, ale tak kardynalne bardzo minie rażą.
Pozdrawiam
Krzysztof
szalony

Marcello_Mastroianni pisze:
szalony pisze:Ty chyba nie widziałeś jak sie zapiernicza w bacówce i okolicach :idea:
Nikt nikomu nigdzie nie każe zapierniczać czasy nakazu pracy mineły ... ,jak się komuś nie podoba to może wyjechać ( i miliony już wybrało ta drogę ... )lub się przeżucić na turystykę jak nie chce wyjeżdżać...,zapieprz mniejszy i więcej dutków ...
A co mozesz robic majac dom np. w Groniu ? Turystyki nie zrobisz, bo raczej niewielu tam sciagniesz (dojazd etc.) Zapewniam cie, ze nie zawsze jest za co wyjechac. I gdzie ? Moze najlepiej do anglii. :evil:
Awatar użytkownika
Marcello_Mastroianni
100...124 posty
100...124 posty

iwanak pisze:Poza tym że ogólnie sie zgadzam, to napisanie "przeżucić" strasznie mnie drażni.Można wybaczać mniejsze błędy, sam je popełniam, ale tak kardynalne bardzo minie rażą.
Pozdrawiam
Krzysztof
przepraszam ...
Proszę o zrozumienie ,bo ja się jezykiem polskim pisanym porozumiewam bardzo rzadko ... a polska ortografia i interpunkcja i cała pisownia jest b. skomplikowana nawet dla polaków żyjących w polsce ...
Ostatnio zmieniony wt, 1 sierpnia 2006, 22:03 przez Marcello_Mastroianni, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marcello_Mastroianni
100...124 posty
100...124 posty

szalony pisze: A co mozesz robic majac dom np. w Groniu ? Turystyki nie zrobisz, bo raczej niewielu tam sciagniesz (dojazd etc.) Zapewniam cie, ze nie zawsze jest za co wyjechac. I gdzie ? Moze najlepiej do anglii. :evil:
niewiem gdzie lezy Gronie lub Groń,ale jak nie ma co w nim robić to albo siedzieć na ... i robić swoje jak się nic innego nie potrafi,albo wyjechać , wyjazd od Anglii to obecnie dla Polaka bardzo dobra perspektywa ... ( w większości przypadków ludzie którym się chce pracować są zadowoleni ...)
szalony

no comments
Awatar użytkownika
Marcello_Mastroianni
100...124 posty
100...124 posty

szalony pisze:no comments
Proszę jednak o napisanie coś więcej , bo takie ucinanie dyskusji stwierdzeniem powyższym przyznaję że nie daje satyswakcji ...
ODPOWIEDZ