Fotki sprzętów lampowych...
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Ja bym prosił o konto w galerii, ponieważ na dane z forum nie moge się zalogować. A, mam jeszcze jedno pytanko...czy można umieszczać foty sprzętu własnego wyrobu czy tylko firmówek?
ElGit Let there be rock...
- Piotr
- moderator
- Kontakt:
Owszem, ale zajmuję się tym bardzo mało profesjonalnie.szalony pisze:Czyżbyś miał kolejowe zainteresowania ?
PS. Zdjęcie jak sądze na przystanku Wieliczka Rynek ? Nie spodziewałem się, że udostępniają do zwiedzania przedział maszynowyA co na drugim końcu pociągu ? Tr12, czy Ol49 ?
Masz rację, Wieliczka Rynek. Strasznie mnie bawi pani w głośniku: "Z toru pierwszego przy peronie pierwszym odjedzie pociąg do stacji Kraków Główny"

Dla niewtajemniczonych: rzeczona stacja posiada jeden peron z jednym torem, z którego pociągi jeżdżą wyłącznie do Głównego

Przedział maszynowy udostępniają, jak się ładnie poprosi

Na drugim końcu jakiś parowóz. Szczerze mówiąc mało mnie one interesują, za to dobrze ściągają gapiów, którzy przez to nie zasłaniają tego, co ładniejsze

ps. Za dwa tygodnie mam zamiar opstrykać EP 03, to dopiero coś!
Nie wiedzialem, ze tam w ogole ktos zapowiada na tej "stacji"* 
* - Pisze "stacji" w cudzyslowach dlatego, ze z technicznego punktu widzenia nie jest to stacja (brak dodatkowego toru, semaforow, rozjazdow i dyzurnego ruchu
) Stacja jest znajdujaca sie wczesniej "Wieliczka", ale niestety - nastawnia zabita dechami, semafory "zaiksowane", na rozjazdach wykolejnice - jest to zapewne efekt likwidacji przewozow z i do kopalni... 
Pozdrawiam!
PS. Moj kolega byl swiadkiem ciekawej historii. Dla niewtajemniczonych - do Wieliczki ciagnie parowoz, z powrotem elektrowoz (nie ma mozliwosci zmiany czola). Po przyjezdzie do wieliczki pan z chyba EP03 zapytany czy na pewno jedzie na luzie przyznal ze wstydem w glosie "No, lekko popychalem..." Moze oszczednosc wegla ? (albo z nudow)
Niestety chwilowo - polskich czcionek brak

* - Pisze "stacji" w cudzyslowach dlatego, ze z technicznego punktu widzenia nie jest to stacja (brak dodatkowego toru, semaforow, rozjazdow i dyzurnego ruchu

Pozdrawiam!
PS. Moj kolega byl swiadkiem ciekawej historii. Dla niewtajemniczonych - do Wieliczki ciagnie parowoz, z powrotem elektrowoz (nie ma mozliwosci zmiany czola). Po przyjezdzie do wieliczki pan z chyba EP03 zapytany czy na pewno jedzie na luzie przyznal ze wstydem w glosie "No, lekko popychalem..." Moze oszczednosc wegla ? (albo z nudow)
Niestety chwilowo - polskich czcionek brak