A nie lepiej byłoby wykonać skan i zamieścić go w sieci do pobrania w formacie djvu czy pdf ?mcbryx pisze:Jeżeli jest zainteresowanie w okolicy lipca zrobię z niej ksero i zainteresowanemu prześlę.
Pozdrawiam
Radio Manczarskiego
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Re: Radio Manczarskiego
_
-
- 50...74 posty
- Kontakt:
schemat radia Manczarskiego
Zamieściłem schemat narysowany ówcześnie. Jest do ściągnięcia na stronie. Podaję link http://www.historiaradia.neostrada.pl/L ... -1929.htmlmarcin_oizo pisze:Zgadzam się z kolegą wyżej o podejrzewam, że nie jeden z nas chciałby zobaczyć jak to wszystko wygląda od "kuchni" i nie jeden pokusiłby się na zrobienie repliki choćby z inną triodą czy pentodą. :D
Scany z książeczki Manczarskiego z jego autorskim opisem i dokładnymi rysunkami konstrukcyjnymi dołączę koło lipca.
Pozdrawiam
Re: schemat radia Manczarskiego
"Błąd 404/Error 404 Strona której adres wpisałeś nie została znaleziona. The page you have entered wasn't found".....mcbryx pisze:Zamieściłem schemat narysowany ówcześnie. Jest do ściągnięcia na stronie. Podaję link http://www.historiaradia.neostrada.pl/L ... -1929.html.
Scany z książeczki Manczarskiego z jego autorskim opisem i dokładnymi rysunkami konstrukcyjnymi dołączę koło lipca.
Pozdrawiam

Skasuj kropkę na końcu adresu.Misiek_K pisze: "Błąd 404/Error 404 Strona której adres wpisałeś nie została znaleziona. The page you have entered wasn't found".....
- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Spróbuj teraz. Poprawiłem linka, usuwając z niego zbędną kropkę.Misiek_K pisze: "Błąd 404/Error 404 Strona której adres wpisałeś nie została znaleziona. The page you have entered wasn't found"..... :(
Dzieki - juz sie dobilem:)tszczesn pisze:Spróbuj teraz. Poprawiłem linka, usuwając z niego zbędną kropkę.Misiek_K pisze: "Błąd 404/Error 404 Strona której adres wpisałeś nie została znaleziona. The page you have entered wasn't found".....
Re: Radio Manczarskiego
To ja dołożę reklamę:)Bobiq pisze:Witam,
Poszukuję informacji o tym ciekawym odbiorniku. Czy dysponuje ktoś z Was jakimiś materiałami na ten temat?
Pozdrawiam