MOKOŁAJU!!!!!!!

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

MOKOŁAJU!!!!!!!

Post autor: cirrostrato »

Od paru dni (Święta....) czekałem na zapowiedzianą przez Pocztex przesyłkę z południa Polski, nic nie kupowałem, nic nie zamawiałem, doszła oka mzik temu....trzy fantastyczne nowe książki o oryginalnej (pasującej do mnie) zacnej tematyce, to dla ducha...dla ciała też coś, oryginalna zakąska (a popitkę mam swoją 50%), nawet nie wiem komu podziękować. MIKOŁAJU, ODEZWIJ SIĘ NA PW. Szczęśliwego Nowego Roku dla Mikołaja i wszystkich kolegów z forum.
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Re: MOKOŁAJU!!!!!!!

Na kolejnej warstwie opakowań (paczka miała chyba dotrzeć na Przylądek Dobrej Nadziei nienaruszona, wykorzystane opakowanie z wcześniejszej przesyłki z danymi adresata) znalazłem dane Mikołaja.....ale dalej nie mam pojęcia kto zacz......
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Re: MOKOŁAJU!!!!!!!

Mikołaj się odezwał, serdeczne dzięki, jak będę w okolicy to zakrętki z napojów polecą, ostatnio jak tam byłem koleżanka Żony zostawiła sweter(?) w knajpie....a ja nic nie pamiętam, obudziłem się następnego dnia pod wieczór, Żona, jedyna od początku do końca, ,,kwity'' w knajpie zapłaciła. I oby tak dalej w 2025 Nowym Roku.
ODPOWIEDZ