Jak?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- tedikruk111
- 625...1249 postów
Jak?
Witam.
Potrzebuję pomocy poczta na onecie drze się o hasło Od 30lat po ZMIANIE 4 PC?
Na pw podam dane.
POZDRAWIAM.
Potrzebuję pomocy poczta na onecie drze się o hasło Od 30lat po ZMIANIE 4 PC?
Na pw podam dane.
POZDRAWIAM.
Piłeś nie pisz. Nie piłeś-napij się.
-
- 6250...9374 posty
Re: Jak?
Większość banków wyłączyła na stronach logowania do systemów transakcyjnych możliwość zapisywania poufnych danych.cirrostrato pisze: ↑ndz, 8 grudnia 2024, 08:40 Jak mnie komputer pyta czy zapamiętać hasło do Inteligo też odpowiadam zawsze NIE, też robię błąd?
Nie wiem w jakim banku masz konto ale lepiej zmień bank, to większy problem niż ten pierwotny...
-
- 6250...9374 posty
Od lat Inteligo, karta kodów (zdrapka, już chyba dziesiąta) i zero problemów, tylko do sprzedaży i zakupów na Allegro i nie tylko.
- tedikruk111
- 625...1249 postów
Witam.
Jak to było?
Pomożecie?-Pomożemy!!!!
Byłem trochę wkurzony, już natychmiast a komputer jest kobietą, najpierw gra wstępna a dalej
już idzie. Bez dopalaczy. Więc najpierw miotła brzozowa, potem wywalona ochrona i instalacja
Nord VPN.full wypas z promocją 4 miechy. Możliwości ma od wuja. Pozdrawiam a w szczególności.
Kolegę stażystę. Niema co się przejmować. Ktoś wreszcie doceni i na wyższy lewel.?
Tadzia.
Jak to było?
Pomożecie?-Pomożemy!!!!
Byłem trochę wkurzony, już natychmiast a komputer jest kobietą, najpierw gra wstępna a dalej
już idzie. Bez dopalaczy. Więc najpierw miotła brzozowa, potem wywalona ochrona i instalacja
Nord VPN.full wypas z promocją 4 miechy. Możliwości ma od wuja. Pozdrawiam a w szczególności.
Kolegę stażystę. Niema co się przejmować. Ktoś wreszcie doceni i na wyższy lewel.?
Tadzia.
Piłeś nie pisz. Nie piłeś-napij się.