Gniazda noval NOS 200 sztuk
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- Thereminator
- 6250...9374 posty
Re: Gniazda noval NOS 200 sztuk
A gdzie blaszki mocujące?
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
Witam niestety break.
Gniazda sprzedane.
-
- 6250...9374 posty
Dziekuje I pozdrawiam Karol
Gratuluję, jakiś czas temu podobne ilości ceramiki do chassis nowal, magnowal, heptal dostałem za darmo, było minęło.cirrostrato pisze: ↑pn, 25 marca 2024, 14:22 Gratuluję, jakiś czas temu w tej cenie kupowałem podobne ilości ceramiki do chassis nowal, magnowal, heptal, było minęło.
-
- 6250...9374 posty
Pewien OBYWATEL z forum dostał niedawno za darmo jakieś pół tony elementów RC( oby tylko) za darmo, trochę wziąłem, resztę (niestety nie całą) wziął inny kolega z forum, reszta w kanciapie u obdarowanego ale pola na graty na szczęście (ale jeszcze trochę, zapakuje się........) ma ogrom. Mam dalej, choć już mniejszy, problem, że jak mam coś robić to na starcie trzeba zrobić miejsce do działania i to na dziś JEST GŁÓWNY MÓJ PROBLEM. Jeszcze niedawno mając, setkę/dwie PLN można było bagażnik w samochodzie zapełnić a resztę na tylne siedzenie i potem kolejny kurs za zero PLN...........Pozdrawiam.OTLamp pisze: ↑pn, 25 marca 2024, 14:41Gratuluję, jakiś czas temu podobne ilości ceramiki do chassis nowal, magnowal, heptal dostałem za darmo, było minęło.cirrostrato pisze: ↑pn, 25 marca 2024, 14:22 Gratuluję, jakiś czas temu w tej cenie kupowałem podobne ilości ceramiki do chassis nowal, magnowal, heptal, było minęło.