Idzie mi to mozolnie bo godzę to z pracą ale powoli do przodu. Wymiary obudowy 660/460/300. Głośnik eminence legend 12 cali. Końcówka 2xel34 wchodzi na styk nad głośnik jakieś 7cm od cewki głośnika. Męczy mnie trochę końcówka 2xel84 ale nie mam trafa głośnikowego pod te lampy. Nabyłem tylko sieciowe 315v 50v 20v i żarzenie na wtórnym. Co prawda płytkę wytrawiłem pod soldano na przekaźnikach jrc27 5volt. Zamiast pętli oryginalnej zrobiłem na krzemie wzorując się schematem kolegi z forum. Pewnie będę walczył z brumem z sekcji żarzenia bo mam tylko jedną sekcje 6.3v ale czas pokaże. Głośnikowe trafo to dzieło Leszka sprzed 10lat dedykowane pod 2xel34. Raa3.4kom. Jednego się tylko bojeże to combo z tymi wymiarami będzie latać w powietrzu na 2x el34. Za dwa tygodnie ciąg dalszy. Narazie delegacja u sąsiada za miedzą.
Piotrek wyciął logo do SLO 84. Generalnie to osobiście bym sobie głowy nie zawracał ale syn braciaka (obdarowany slo 84) zapragnął mieć takie logo. Krój czcionek trochę inny ale nie robi mu to różnicy.
Załączniki
Moje drugie hobby można zobaczyć tu http://forum.aerodesignworks.eu/
Jak ktoś pomoże Ci całkowicie bezinteresownie to zwyczajnie powiedz "dziękuję".