Witam wszystkich,
Trafił w moje ręce radioodbiornik Hejnał firmy Diora.
Ponieważ osobiście nie jestem zainteresowany takim odbiornikiem a jege stan nie jest taki by nadawał się już w tej chwili na wystawę prawdopodobnie wystawie go na olx.
Ponieważ nie ma tam licytacji muszę ustalić wstępnie jego orientacyjna wartość i tu moja prośba o przybliżone określenie wartości radia.
W momencie gdy będę miał do niego dostęp zamieszczę zdjęcia.
Diora Hejnał
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Re: Diora Hejnał
Kolega pomylił fora...PW2000L pisze: ↑czw, 2 września 2021, 12:41 Witam wszystkich,
Trafił w moje ręce radioodbiornik Hejnał firmy Diora.
Ponieważ osobiście nie jestem zainteresowany takim odbiornikiem a jege stan nie jest taki by nadawał się już w tej chwili na wystawę prawdopodobnie wystawie go na olx.
Ponieważ nie ma tam licytacji muszę ustalić wstępnie jego orientacyjna wartość i tu moja prośba o przybliżone określenie wartości radia.
W momencie gdy będę miał do niego dostęp zamieszczę zdjęcia.
- walllker
- 625...1249 postów
Każdy stary sprzęt RTV jest tak naprawdę tyle wart ile za niego gotowy jest dać kupujący, wbrew pozorom kolekcjonerzy takiego sprzętu to nie milionerzy, niektóre ogłoszenia z uwagi na wyśrubowana cenę wiszą potem miesiąca mi, jeżeli kolega chce to radio po prostu sprzedać nich pisze cenę może ktoś kupi ale jak liczy na wzbogacenie się to może być to trudne, a ceny Hejnałów wahają się od 30zl do 400zl tyle że te do 100zl jeszcze jakoś schodzą te za 400zl wiszą miesiącami potem ogłoszenie znika by pojawić się znów z astronomiczna kwotą po kolejnych paru miesiącach, cena zależy od sprzedającego, ale to czy ktoś potem to kupi to inny temat.
Radio Wystawiłem na olx. Jeśli ktoś zainteresowany - zapraszam.