Schaberplatz 12.03.05
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 25...49 postów
Jestem za. W razie czego można u mnie na trochę zadekować.
A jakby w temacie latającej ręki, jak juz się zima skończy a nadal knajpa u Parulskiego jest czynna to można zrovic dłuższe spotkanie.
Ponadto na pewnym innym forum, posmweioconym Sat TV, najbardziej zasłużeniu forumowicze i najbardziej zaufani organizują imprezy pelenetowe - typu weekend z browcem, grille, i przewożna anteną satką plus własny sprzęt. Oprócz picia browca zawsze był jakieś warsztaty itd.
Może tu to warto zaszczepić.....
A jakby w temacie latającej ręki, jak juz się zima skończy a nadal knajpa u Parulskiego jest czynna to można zrovic dłuższe spotkanie.
Ponadto na pewnym innym forum, posmweioconym Sat TV, najbardziej zasłużeniu forumowicze i najbardziej zaufani organizują imprezy pelenetowe - typu weekend z browcem, grille, i przewożna anteną satką plus własny sprzęt. Oprócz picia browca zawsze był jakieś warsztaty itd.
Może tu to warto zaszczepić.....
Witam.
No jak cały oddział Łódzki będzie, to knajpka jakaś mile widziana będzie
.
Studi idea jest fajna, popieram ją. Na grille to troszke za zimno, ale wiosna, lato prosze bardzo jestem otwarty
, zawsze można by było zabrać coś ze swoich konstrukcji przedstawić, pokazać.
WIELKIE ZA. 26 marzec, nadchodze
No jak cały oddział Łódzki będzie, to knajpka jakaś mile widziana będzie

Studi idea jest fajna, popieram ją. Na grille to troszke za zimno, ale wiosna, lato prosze bardzo jestem otwarty

WIELKIE ZA. 26 marzec, nadchodze

-
- 2500...3124 posty
W razie czego mam trochę sprzętu pod ręką, więc będzie czym to wsjo nagłośnić...
. Może jakiś mały koncert gitarowy szłoby zrobić?- w końcu "triodowe szarpidruty" też są u nas w regionie 

Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
-
- 2500...3124 posty
No i jak? Musimy się jakoś dogadać, ustalić jakiś plan działania itp. Co, gdzie, kiedy? Ja osobiście będę na schaberplatzu jak zwykle około 10tej.
Pozdrawiam i niech Moc będzie z Wami.
Ja będę ok 8. Do 10 kilkakrotnie obskoczę wszystkie stoiskaVault_Dweller pisze:No i jak? Musimy się jakoś dogadać, ustalić jakiś plan działania itp. Co, gdzie, kiedy? Ja osobiście będę na schaberplatzu jak zwykle około 10tej.

Witam.
Klamka zapadła. Bilet PKP w ręku, nie mam odwrotu. Na Fabrycznej będe o 7:30, na ŁKSie pojawie się pewnie po jakimś śniadanku. Vault, spotkanie przy stoisku rozbieracza to dobry pomysł, szkopuł jest jeden - OTLamp, ja i Ty tylko się wzrokowo rozpoznamy, a co z innymi ?.
HHmmm..... chociaż z tym nie będzie problemu
. Jeżeli przy stoisku rozbieracza, o 10:00 w sobote zobaczycie gościa z opalonymi goglami narciarkimi i fragmentem czapki na twarzy, to już rozpoznaliście mnie
. Jeśli to mało, to klasycznie będe w czarnej kurtałce. Szczegóły organizacyjne sądze, że domówimy w piątek jeszcze.
Klamka zapadła. Bilet PKP w ręku, nie mam odwrotu. Na Fabrycznej będe o 7:30, na ŁKSie pojawie się pewnie po jakimś śniadanku. Vault, spotkanie przy stoisku rozbieracza to dobry pomysł, szkopuł jest jeden - OTLamp, ja i Ty tylko się wzrokowo rozpoznamy, a co z innymi ?.
HHmmm..... chociaż z tym nie będzie problemu

-
- 25...49 postów
-
- 125...249 postów
Może i temat trochę stary, ale chciałem tydzień temu do Pana rozbieracza sei udać a tu wjazdu na giełde z żadnej strony nie było...
Zostawiłem autko dopiero na dw.Kaliskim i pobiegłem dalej na nogach. Niestety jeden z wielu panów w czarnych kominiarkach powiedział, że "dziś nie ma już wejścia, zapaszamy za tydzień".
No to idę po samochód, ale zanim wyjechałem z klaiskiego to miałem przez kolejnego pana w kominiarce przetrzepany bagaznik, a jak na złosć miałem tam dwa ze 20 róznych płytek z jakimiś mp3, różną muzyką, jaiś film i oólnie śmieci z oczyszczania dysków.
Widac się dobrali do tyłków piratom w końcu.
Za to w tą sobotę tez idę i mam nadzieję trafić coś fajnego
Zostawiłem autko dopiero na dw.Kaliskim i pobiegłem dalej na nogach. Niestety jeden z wielu panów w czarnych kominiarkach powiedział, że "dziś nie ma już wejścia, zapaszamy za tydzień".
No to idę po samochód, ale zanim wyjechałem z klaiskiego to miałem przez kolejnego pana w kominiarce przetrzepany bagaznik, a jak na złosć miałem tam dwa ze 20 róznych płytek z jakimiś mp3, różną muzyką, jaiś film i oólnie śmieci z oczyszczania dysków.
Widac się dobrali do tyłków piratom w końcu.
Za to w tą sobotę tez idę i mam nadzieję trafić coś fajnego

-
- 2500...3124 posty
Panowie w czarnych kominiarkach czyli antyterroryści, czy jakieś zbiry?
-
- 125...249 postów
Ani jedni, ani drudzy. "Straż celna" (jeśli tak sie nazywają), wodocznie był jakiś wielki przemyt, albo poprostu chcieli wyłapać wszystkich "łebków" co handlowali komórkami i wszystkim co można CD wypalić.
A dziś kurde nie mogłem jednak podjechać, ale kolega mi mówił, że pusto na giełdzie było, widać nalot dał sie handlującym weznaki.
A dziś kurde nie mogłem jednak podjechać, ale kolega mi mówił, że pusto na giełdzie było, widać nalot dał sie handlującym weznaki.
-
- 25...49 postów