Alga 21
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Alga 21
Będzie sprawna Alga 21 do oddania w Starogardzie Gdańskim. Z tym, że to nie ja, to kolega który ma niewiele wspólnego z techniką lampową, choć jest elektronikiem z zamiłowania (tak jak ja). Nie chce się rejestrować, dlatego ogłoszenie jest za moim pośrednictwem. Kolega nie odda telewizora nikomu, kto by chciał tylko wyciągnąć z niego miedź - to musi być autentyczny hobbysta/kolekcjoner.
Odróżnić niepodobna czy gra orkiestra czy aparat, a muzyka wychodzi tak głośno, że kilkanaście par tańczyć może.
Re: Alga 21
Niestety, sprawa nieaktualna. Okazało się, że telewizor jest pewnego rodzaju pamiątką rodzinną i... rodzina się rozmyśliła. Dzięki za ewentualne zainteresowanie.
Odróżnić niepodobna czy gra orkiestra czy aparat, a muzyka wychodzi tak głośno, że kilkanaście par tańczyć może.
- Tomek Janiszewski
- 3125...6249 postów
Mimo wszystko ciekawią mnie dalsze jego losy. Czy będzie to pamiątka stacjonarna tj martwa atrapa, czy może jednak użytkowa. Najlepiej oczywiście gdyby tam w Starogardzie mieli kablówkę.
Ostatnio zmieniony śr, 6 stycznia 2021, 16:26 przez Tomek Janiszewski, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie, tam kablówki w domu nie mają. Kolega podłączał do "Algi" jakąś starą konsolę z modulatorem, który obsługiwał też sygnał podany na Scart.
Taką samą pamiątką po dziadku, którą mają też na chodzie, jest radio "Tatry".
Taką samą pamiątką po dziadku, którą mają też na chodzie, jest radio "Tatry".