Okazało się p o obróceniu, że Unimor. Ostatnie lampowe, bo z PFL200 jeszcze, a nie jakieś Cygnusy/Hermesy. Śmiało można aktywować kineskop z PL500 w razie potrzeby. Znalazłem koło ogródków działkowych - co za ludzie. Jeszcze sterta zarośniętych kineskopów w centrum miasta. Jadą na działkę, a muszą telewizora zobaczyć, bo nie przeżyją bez dawki nieświeżych faktów.
Może zły dział, bo do odstąpienia. Może zły, bo elektrosmieci. Jednak stan laminatu, sprawi, że ani nie pozyskam częsci, nawet UL1550 gdybym potrzebował, ani nie wyrzucę oczywiście, bo targałem na rowerze na zdziwowisko.
Trafa zostały u usera zapewne. Ale jest wszystko co na płycie, nawet lampy i Pefelki nie wyciągnę, choć nie mam żadnej sprawnej.
Kto chętny. Chętnie przyjmę w zamian UF21, adapter Aga sveden, Kleopatra nie srebro.
Elektrolit skoszony - wyłamany jest laminat, jednak to nie smd i w razie, gdyby ktoś chciał nie zmęczony nauką, to proszsz.
Mój pierwszy TV to był Ametyst i pewnie kiedys jeszcze go ożywię.
Takie szasi ładne
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- czyt
- 375...499 postów
- Kontakt:
Takie szasi ładne
"... UF21 - AGA-sekretarzyk", UY1N - mogę zaoferować PCL, PL500RFT, diody WN/lampowe, telewizyjne.