Romekd pisze: ↑pn, 15 kwietnia 2019, 12:34
A uważasz, że koniecznie musi być to jasno napisane? Uważasz wszystkich czytających, poza sobą, za idiotów? Kto jeszcze na "Triodzie" ma dobrze wyposażoną pracownię, jest aktywnym użytkownikiem i zamieszcza na Forum wyniki niektórych wykonanych przez siebie pomiarów, a dodatkowo wspomniał Ci, że rzucił studia i jeżeli chodzi o elektronikę, ma formalnie skończone tylko technikum?
Może było się nie chwalić ową pracownią, i jeszcze nie robić cnoty z braku wykształcenia?
Uważasz, że zamieszczenie przeze mnie setek wyników pomiarów, z rzetelnie przeprowadzonych testów, nic nikomu z tego Forum nie dało?
Pomiarów to było pewnie i setki, i nie ma dowodów na to aby były nierzetelne, ale co z tego skoro ich wykonawca okazał się niezdolny do zastanowienia się dlaczego ich wyniki są jakie są jak również co można było uczynić aby okazały się lepsze? Tak było w przypadku kolumn KEF Q4 gdzie całe lata tkwiłeś w błogim przeświadczeniu że skoro producent twierdzi że ma 8 omów a z pomiarów wynikło że przy 120Hz ma poniżej 4 omów to znaczy że tak być musi, tak było też w przypadku UL1481 gdzie w pomiarach wychodziło jakoby generował multum harmonicznych wysokiego rzędu gdy tymczasem wystarczyło pogrzebać w kompensacji aby pozbyć się szpil. I tak było wreszcie ze wzmacniaczem na BC211/313 zaproponowanym przeze mnie, który zbudowałeś ale nie potrafiłeś poprawnie uruchomić tylko
obsmarowywałeś mnie jakie to kiepskie parametry mocowo-sprawnościowe on ma.
Obrażać i poniżać jakąś osobę to Ty potrafisz jednak bez końca
Zawsze do usług!

A już najwyżej sobie cenię zarzut
plucia w twarz ludziom którzy w okresie PRL cieszyli się dźwiękiem wydawanym przez
szczekaczkowe wzmacniacze M531S, ZK146, Uwertury Stereo, M2405S i może być jeszcze Safari 2 na dokładkę. I to wszystko z powodu oczywistego mojego stwierdzenia że były to wzmacniacze wadliwie skonstruowane i miały o wiele gorsze parametry niż mogłyby mieć przy porównywalnym nakładzie środków. Gdyby tu był Teleexpress a nie forum - przyznałbym Ci za sformułowanie pod moim adresem powyższego zarzutu -
Złotą Czcionkę.