UL1202
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 6250...9374 posty
UL1202
Jak w temacie, 5zł/szt. plus koszt wysyłki listem poleconym lub zwykłym, na scalak polowałem dla siebie, upolował kilka więcej, pw.
- walllker
- 625...1249 postów
Re: UL1202
Poszło PW jestem zainteresowany
-
- 6250...9374 posty
,,Zbieram zamówienia'', cena za scalaki wydawała mi się na dziś rozsądna, kupiłem prawie 20sztuk (NOS) więc chyba nie zabraknie dla chętnych (kilka zostawiam dla wnuka i dla mnie), koszt wysyłki 2,60zł list zwykły (tak jeszcze nie wysyłałem bo mam pewne opory ale na życzenie mogę wysłać) lub polecony 5.20zł. Jeśli ,,zabraknie'' na Wolumenie są UL1202 w ciągłej sprzedaży 8zł./szt.
Ja tez chcę. PW
-
- 6250...9374 posty
Dziękuję kolegom ogólnie za powiadomienia o dojściu przesyłek, na moim koncie też OK, polecam się na przyszłość.Teraz smuteczki: mój net zdechł w piątek, dopiero dziś uruchomiłem, faktury niezapłacone przeterminowane.........wnuk (TEN wnuk) dorwał się do dziadkowego komputera i ,,trochę pograł'', limitu miesięcznego 25Gb nigdy nie zużywałem a on dał radę w kilkanaście godzin. Mam internet w PLAY i wk...ło mnie to, że po prostu, po zużyciu limitu, odcięli mi net ot tak, dziś na moją awanturkę w punkcie obsługi pan prawie ziewając tłumaczył w stylu ,,nie mamy pana płaszcza i co nam pan zrobi''......dorzuciłem parę PLN (przy najbliższej fakturze), dokupiłem parę Gb i niby po sprawie ale niesmak został.
Moje dotarły i zapłacone 
Ech... Ja już kilka razy zostałem doświadczony przez syna nagłą utratą transferu. Na szczęście u mojego operatora(Orange), w zasadzie od ręki można pare Gb dokupić... Ale z tego co pamiętam też jak sobie sam nie sprawdzisz to nie wiesz że się skończyło. Pomyśl o aplikacji pilnującej transferu...;

Ech... Ja już kilka razy zostałem doświadczony przez syna nagłą utratą transferu. Na szczęście u mojego operatora(Orange), w zasadzie od ręki można pare Gb dokupić... Ale z tego co pamiętam też jak sobie sam nie sprawdzisz to nie wiesz że się skończyło. Pomyśl o aplikacji pilnującej transferu...;
Witam , czy jeszcze aktualne?
-
- 6250...9374 posty
Jak najbardziej, podaj na pw ile potrzeba. Pozdrawiam.