Witam. Do wydania:
A50-140W i to chyba nawet dwa, możliwe ze A61-140W tez gdzieś leży,
kinol z Rafeny Rekord 4 chyba, spory, nie pamiętam oznaczenia ale podobny jest chyba w Klejnocie albo Wawelu,
kinol od Szmaragda tego pierwszego z cewkami.
Zapraszam osobiście po graty do końca przyszelgo tygodnia a po tym czasie przynajmniej A50-140W idzie w kontener, pozostalych dwoch mi szkoda ale zawadzają ogromnie.
PS. Przepraszam za brak polskich znakow ale mam niemiecką klawiaturę i nieststy nie da się zrobić niektorych liter.
Kineskopy oddam
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- Marcin K.
- 6250...9374 posty
Kineskopy oddam
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
- walllker
- 625...1249 postów
Re: Kineskopy oddam
Witam, jeżeli aktualne to wstępnie bym zaklepał kinol od szmaragda, zresztą mam miejsce i żadnego kineskopu czarno białego już nie wyrzucam, problem tylko z odbiorem, porozmawiam z żoną czy w niedługim czasie nie wybieramy się do Kluczborka, stamtąd do Częstochowy żabi skok, jak coś ustalę zaraz napiszę.
- Marcin K.
- 6250...9374 posty
No to bardzo dobrze. Jak już żadnego Szmaragda nie zamierzam reanimować więc fajnie że Tobie się przyda. Od razu możesz wziąć resztę, choćby ten od Rafeny, może się nada. Szkoda go dość rzadki. Nie mam 100% wiedzy na ich temat, próżnia jest...
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
- walllker
- 625...1249 postów
Kurcze jestem trochę zły bo nie będziemy prędzej w Kluczborku jak koniec marca początek kwietnia, jakby kolega mógł chociaż przytrzymać ten kineskop od szmaragda byłbym wdzięczny, będę coś kombinował żeby przyspieszyć ten odbiór ale nie wiem czy się uda.
- Marcin K.
- 6250...9374 posty
Dobra, przetrzymam ale pod jednym warunkiem, zabierzesz dwa kineskopy, Szmaragdowy i od Rafeny
No i jak chcesz to A50 też. Pozdrawiam.

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
- walllker
- 625...1249 postów
Zgoda, przygarnę każdy cały niezbity i z sprawnym żarzeniem czarno biały kineskop który kolega będzie chciał wyrzucić, zawsze warto mieć mały magazynek, jeżeli nie przydadzą się w przyszłości mi to może komuś innemu z forum, miejsce do ich przechowywania mam, pozdrawiam