Witam
Wymienię następujące przedmioty na :
1. skrzynkę od od radia Diora Junior na lampy serii U80 ( najlepiej prd. RFT ) do radia Carino 530 : UCH81,UBF89,UCL82,UY82 .
2. ZRK Goplana Lux do naprawy (zerwana linka napędu skali poza tym radio sprawne , UKF do przestrojenia) na komplet filtrów p.cz do pioniera (filtry okrągłe mocowane na "żabki " oraz przełącznik zakresów do pioniera ( skala trzy kolorowa )
3 . Panel przedni do Jubilata stereo wraz ze skalą na 6 podstawek nowal i 6 podstawek heptal .
Zdjęcia wyślę na maila .
cdn
Wymienię na lampy , części do pioniera i inne
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- haterkmp
- 625...1249 postów
Re: Wymienię na lampy , części do pioniera i inne
Witam
mam dużo ceramicznych heptali z ekranami produkcji ZSRR, nieużywane. Jednak panel przedni od Jubilata mnie nie interesuje...
mam dużo ceramicznych heptali z ekranami produkcji ZSRR, nieużywane. Jednak panel przedni od Jubilata mnie nie interesuje...
in gain we trust
kupię: EM34 NOS, wtyczkę sieciową Graetz Radio brązową
kupię: EM34 NOS, wtyczkę sieciową Graetz Radio brązową
-
- 1875...2499 postów
Re: Wymienię na lampy , części do pioniera i inne
Wysłałem PW z zapytaniem .
Panel przedni do Jubilata nie aktualny - idzie do kolegi AZ12 za przełącznik zakresów do pioniera .
Aktualizacj
1.skrzynkę od od radia Diora Junior na lampy serii U80 ( najlepiej prd. RFT ) do radia Carino 530 : UCH81,UBF89,UCL82,UY82 .
2. ZRK Goplana Lux do naprawy (zerwana linka napędu skali poza tym radio sprawne , UKF do przestrojenia) na 6 podstawek nowal i 6 podstawek heptal .
Panel przedni do Jubilata nie aktualny - idzie do kolegi AZ12 za przełącznik zakresów do pioniera .
Aktualizacj
1.skrzynkę od od radia Diora Junior na lampy serii U80 ( najlepiej prd. RFT ) do radia Carino 530 : UCH81,UBF89,UCL82,UY82 .
2. ZRK Goplana Lux do naprawy (zerwana linka napędu skali poza tym radio sprawne , UKF do przestrojenia) na 6 podstawek nowal i 6 podstawek heptal .