Jak się Kolegom podoba ???
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- Paczący kot
- 375...499 postów
Re: Jak się Kolegom podoba ???
Ooooo! Trzy w jednym,wersja domowa do sypialni,wersja projekcyjna na imprezy i wersja mini do namiotu.Bajka
M.

- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
Ładna rzecz. KWN to jedna z niewielu niepolskich rzeczy którą chcę mieć. I do tego ta lupa, sam cymes 

- tszczesn
- moderator
- Kontakt:
U nas jest. w CCCP może stoi na każdym rogu.
Czesc
Bogus, chyba Ci sie zera pomylily. Bylem w "paru" domach na Ukrainie w poczatku lat 70-tych I nie widzialem po 10 TV na rodzine.
Pozdrowiena
Bogus, chyba Ci sie zera pomylily. Bylem w "paru" domach na Ukrainie w poczatku lat 70-tych I nie widzialem po 10 TV na rodzine.
Pozdrowiena
-
- 2500...3124 posty
http://www.rw6ase.narod.ru/00/twcb/kwn49.html
Mnie nie, to raczej translatorowi się pomyliło. Ja tylko skopiowałem
- salicjonał
- 1250...1874 posty
Bo na Ukrainie nic nie ma. Każdy Ukrainiec (oczywiście oni wszyscy są magistrami) chwali się, że tam zarabiał tysiąc euro, a w domu nawet nie ma telewizora-jak zarabiają po tysiąc euro, to chętnie się tam przeprowadzę. Będąc niedawno na bazarze staroci w Kijowie, szukałem jakiejś zwiedy i nic tam nie było, kompletnie.
Kalte Leim und warmen Nägel halten besser.
- Thereminator
- 6250...9374 posty
Przyszedł mi do głowy pomysł, że można zbudować coś a'la replika tego cuda, wykonując jak najwierniej obudowę i przekładając do środka wnętrze z małego kineskopowego telewizorka (do zdobycia za na Allegro czy portalach z ogłoszeniami), wykorzystując do podłączenia źródła sygnału wejście antenowe lub AV, ewentualnie zabudowując razem tuner DVB-T lub DVB-C.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
- salicjonał
- 1250...1874 posty
Moim zdaniem wykonanie takiej pseudoantycznej repliki jest daremne i bezcelowe. Czemu miała by służyć?Thereminator pisze: ↑ndz, 5 sierpnia 2018, 11:56 Przyszedł mi do głowy pomysł, że można zbudować coś a'la replika tego cuda, wykonując jak najwierniej obudowę i przekładając do środka wnętrze z małego kineskopowego telewizorka (do zdobycia za na Allegro czy portalach z ogłoszeniami), wykorzystując do podłączenia źródła sygnału wejście antenowe lub AV, ewentualnie zabudowując razem tuner DVB-T lub DVB-C.
Kalte Leim und warmen Nägel halten besser.
- Thereminator
- 6250...9374 posty
Przyszło mi to do głowy, gdy spojrzałem na stojący u mnie na półce mały 5" przenośny telewizorek. Starannie wykonana replika byłaby ozdobą wnętrza, do tego użyteczną, zdecydowanie ładniejszą niż chiński telewizorek w oryginalnej plastykowej obudowie.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.