Czesc
Potrzebuje co najmniej 4 podstawki ceramiczne do druku typu magnowal, jak do EL500.
W zamian ofiaruje podstawki 12 pin - duodecar, lub cos innego lampowego.
Pozdrowenia
Podstawki magnowal
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Re: Podstawki magnowal
Witam, mam kilka ale używki z TV i nie są ceramiczne. Pozdrawiam.
-
- 6250...9374 posty
Jeśli możesz użyć magnowalowych ceramicznych do chassis wlutowując je w druk to na Wolumenie są używki ale chyba mógł bym załatwić nowe, do druku ceramicznych nigdy nie spotkałem.
Czesc
Sa na All... po 5.90, ale posiadam "troche" 12 pin duodecar i z checia bym zrobil zamiane, np: 1 do 1. Mysle, ze byla by to uczciwa wymiana.
Po ile "chodza" na Wolumenie ? Ponad to, czy te do chassis maja ten sam raster co te do druku ? Ja mam gotowe plytki, wiec praktycznie musze zastosowac te do druku. Acha, za 4 podstawki moge dac tez 2 x asymetryczne triody, np: xGF7,czyli 1.5W i 11W w jednej bance. Inne tez mam.
Pozdrowienia
Wazne aby byly ceramiczne !
Sa na All... po 5.90, ale posiadam "troche" 12 pin duodecar i z checia bym zrobil zamiane, np: 1 do 1. Mysle, ze byla by to uczciwa wymiana.
Po ile "chodza" na Wolumenie ? Ponad to, czy te do chassis maja ten sam raster co te do druku ? Ja mam gotowe plytki, wiec praktycznie musze zastosowac te do druku. Acha, za 4 podstawki moge dac tez 2 x asymetryczne triody, np: xGF7,czyli 1.5W i 11W w jednej bance. Inne tez mam.
Pozdrowienia
Wazne aby byly ceramiczne !
- Thereminator
- 6250...9374 posty
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
Czesc
Na All.... sa tansze jak w Amptone.
Mnie chodzi o wymiane, nie kupno !
Pozdrowienia
Na All.... sa tansze jak w Amptone.
Mnie chodzi o wymiane, nie kupno !
Pozdrowienia
Czesc
Mam tez do wymiany, na podstawki magnowal, nowe EL36.
Pozdrowienia
Mam tez do wymiany, na podstawki magnowal, nowe EL36.
Pozdrowienia