Wreszcie jakaś sensowana decyzja Allegro

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
nkas
625...1249 postów
625...1249 postów

Re: Wreszcie jakaś sensowana decyzja Allegro

Post autor: nkas »

Przeca to jest celowe działanie, w ramach akcji "won na olx, pchli targ, gdzieś indziej" :)
'All the stars in the north are dead now.'
Awatar użytkownika
daniel22
250...374 postów
250...374 postów
Kontakt:

Re: Wreszcie jakaś sensowana decyzja Allegro

Post autor: daniel22 »

Bobiq pisze:Jeśli było płacone przez PayU to na karcie płatności powinna być opcja "zwróć wpłatę".
Tak, ale jeśli nie masz zaznaczone "wypłacaj codziennie" i wpłata wyszła z PayU. Stwierdzili, że po takiej operacji nie mam szans ich zwrócić, a numeru konta osoby, która wpłaciła pieniądze nie mogą mi podać...
tiquet pisze:na ebayu jest jasno co i za co, a tu np. jakieś wystawianie na 30 dni, a pobierają opłaty co 10 dni, czyli płacimy 3 razy. Wymagają zmian w warunkach zwrotów i reklamacji, podobno nie można zmieniać hurtem tylko każdą aukcję z osobna. Ludzie skarżą się na system komentarzy, niejasne i utrudnione zasady zwrotu prowizji i wiele innych.
A co tutaj się dziwić... Mam nadzieję, że to g..no upadnie, prędzej czy później. Po tej ostatniej sytuacji wolę sprzęt wyrzucić na śmietnik, lub ogłosić się tutaj, niż sprzedać komuś za 10zł na allegro. Przynajmniej żaden sęp nie skorzysta na ewentualnym błędzie i nie spróbuje mnie terroryzować.

BTW, super te formularze. Widzę, że nie tylko "popełniam błąd". Parę razy trafiłem już na aukcję, na której, na przykład, jedna książka, jest wystawiana nieskończoną ilość razy... Kupiłem, a ona dalej wisi po 3 godzinach i można ją kupić. Dopiero po telefonie do sprzedającego zniknęła, podobnie jak ja nie miał pojęcia, w jaki sposób, po tylu latach aktywnej bytności na serwisie, przedmioty same się wystawiają w nieskończoność, przy oznaczaniu w taki sam sposób wszystkich okienek przy wystawianiu... :roll: Cuda, panie.
ODPOWIEDZ