Logowanie
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- salicjonał
- 1250...1874 posty
Re: Logowanie
Używam Chrome i jak widać, działa problemowo...
Kalte Leim und warmen Nägel halten besser.
-
- 2500...3124 posty
Czyli to chyba nie wina przegladarki. U mnie i w blaszaku i w laptopie działa normalniesalicjonał pisze:Używam Chrome i jak widać, działa problemowo...
Spróbuj przywrócić ustawienia domyślnesalicjonał pisze:Używam Chrome i jak widać, działa problemowo...
https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=pl
- salicjonał
- 1250...1874 posty
-
- 3125...6249 postów
Mam to samo od dwóch (?) miesięcy. Już się przyzwyczaiłem.salicjonał pisze:Nawet podczas przeglądania forum, lub pisania na nim, chcąc po pewnym czasie wrócić do jakiegoś tematu, pojawia się wylogowana strona.
- slawekmod
- 1875...2499 postów
Problem leży w samej Mozilli. Przeglądarka ta została "rozbuchana" do granic absurdu. Mam i7 z 8Mb RAM i Mozilla łapie "zawiechy" Wyłączenie aktualizacji nie ma sensu bo ona i tak się aktualizuje. Programiści przekombinowali.
Na Dell-u żony (Win Vista) po którejś aktualizacji Mozilli przestały działać niektóre wtyczki a Facebook powodował zawieszanie systemu. Pomijam majaczenia programu o niezabezpieczonych danych logowania które po ostatniej niechcianej aktualizacji też mi się pokazują. Dodatkowo po ostatnich aktualizacjach mam jeszcze jeden fajny, upierdliwy a często pojawiający się komunikat : " Mozilla uległa awarii ....
Przeinstalowałem Vistę i prócz komunikatu z Mozilli że nie oferuje ona już wsparcia dla Visty i XP nic się nie zmieniło.
Zainstalowałem Operę ( z Chrome niech korzystają sobie pracownicy google) a odinstalowałem Mozillę łącznie z jej profilami użytkownika i wreszcie zakończył się problem z głupimi komunikatami a facebook zaczął działać jak trzeba.
Mozilla to była kiedyś bardzo fajna przeglądarka dzięki temu że po uruchomieniu nie zżerała zasobów komputera, teraz kiedy piszę te słowa a w drugim oknie patrzę na zużycie pamięci to widzę Mozilla:323Mb -żenada a Kaspersky który pracuje cały czas 76Mb.A otworzone jest tylko jedno okno! Nawet CAD tyle nie zżera zasobów. Reszta procesów to po około 1-15Mb.
Na Dell-u żony (Win Vista) po którejś aktualizacji Mozilli przestały działać niektóre wtyczki a Facebook powodował zawieszanie systemu. Pomijam majaczenia programu o niezabezpieczonych danych logowania które po ostatniej niechcianej aktualizacji też mi się pokazują. Dodatkowo po ostatnich aktualizacjach mam jeszcze jeden fajny, upierdliwy a często pojawiający się komunikat : " Mozilla uległa awarii ....

Przeinstalowałem Vistę i prócz komunikatu z Mozilli że nie oferuje ona już wsparcia dla Visty i XP nic się nie zmieniło.
Zainstalowałem Operę ( z Chrome niech korzystają sobie pracownicy google) a odinstalowałem Mozillę łącznie z jej profilami użytkownika i wreszcie zakończył się problem z głupimi komunikatami a facebook zaczął działać jak trzeba.
Mozilla to była kiedyś bardzo fajna przeglądarka dzięki temu że po uruchomieniu nie zżerała zasobów komputera, teraz kiedy piszę te słowa a w drugim oknie patrzę na zużycie pamięci to widzę Mozilla:323Mb -żenada a Kaspersky który pracuje cały czas 76Mb.A otworzone jest tylko jedno okno! Nawet CAD tyle nie zżera zasobów. Reszta procesów to po około 1-15Mb.
Moje drugie hobby można zobaczyć tu http://forum.aerodesignworks.eu/
Jak ktoś pomoże Ci całkowicie bezinteresownie to zwyczajnie powiedz "dziękuję".
Jak ktoś pomoże Ci całkowicie bezinteresownie to zwyczajnie powiedz "dziękuję".
-
- 625...1249 postów
U mnie na Maxthonie wszystko działa bezproblemowo.
Warto pamiętać, że przy logowaniu trzeba zaznaczyć ptaszek przy "zapamiętaj mnie".
Warto pamiętać, że przy logowaniu trzeba zaznaczyć ptaszek przy "zapamiętaj mnie".
- salicjonał
- 1250...1874 posty
Od kilku dni forum pokazuje komunikat "usługi tymczasowo niedostępne co może być spowodowane jego zatrzymaniem lub przeładowaniem. Proszę spróbować połączyć się później."
Kalte Leim und warmen Nägel halten besser.