Mnie się jednak wydaje, że czasem warto mieć odwagę i przekonywać ogół do tego, co jest dobre. Tyle, że to temat na zupełnie osobną dyskusjętuxcnc pisze:Jak chcesz zarobić, to musisz robić to co się ludziom podoba, a nie to co jest dobre i ładne.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Mnie się jednak wydaje, że czasem warto mieć odwagę i przekonywać ogół do tego, co jest dobre. Tyle, że to temat na zupełnie osobną dyskusjętuxcnc pisze:Jak chcesz zarobić, to musisz robić to co się ludziom podoba, a nie to co jest dobre i ładne.
Trochę po podszyczypuję, wydaje mi się, że to zbyt odważne stwierdzenie. Można przesadzając powiedzieć, że ucho w ogóle nie słyszy (jeśli brać pod uwagę organ, co go trochę widać z wierzchu głowychrzan49 pisze:Obene sprzety sa ukierunkowane na digitalizację a ucho slyszy analogowo
Jako znakomity przykład niewielkiej wiedzy o ludzkim słyszeniu może posłużyć tzw. "słuch absolutny". Ludzie nim obdarzeni - mówi się tylko o kilku procentach populacji, choć według mnie jest ich mniej - potrafią bezbłędnie określić bezwzględną wysokość tonu, czyli po ludzku mówiąc słysząc jeden dźwięk, np. fortepianu mówią: to d3.kolawski pisze: o słyszeniu wiemy wciąż zadziwiająco niewiele, tzn. wiemy, że to fenomen niezwykle złożony i długa droga przed nami.