Polskie lampowe
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Polskie lampowe
Witam kupię coś z polskich lampowych z lat 50-60 ważne aby kompletne 

Re: Polskie lampowe
Witam
Mam na sprzedaż Radio Turandot sprawne Radio Relax II sprawne ale do przeglądu coś szumi ale nie odbiera i Radio Tatry odnowiona obudowa wyczyszczone plastiki brak głośników wysokotonowych po bokach oraz lamp zdjęcia jutro mogę podesłać jeśli będzie pan zainteresowany
Mam na sprzedaż Radio Turandot sprawne Radio Relax II sprawne ale do przeglądu coś szumi ale nie odbiera i Radio Tatry odnowiona obudowa wyczyszczone plastiki brak głośników wysokotonowych po bokach oraz lamp zdjęcia jutro mogę podesłać jeśli będzie pan zainteresowany
Mam Poemat uruchomiony ale bez lamp skali, zdjęcia wrzuciłem 26.02.2015.
Przepraszam, że wtrącam się w temat kolegi ale: jaka cena za Turandota, jaki kolor i stan obudowy? Oczywiście nie mam zamiaru podkupować koledze.inoru pisze:Witam
Witam
Cena to 100zł kolor niebieski ale ja na miejscu kupującego położyłbym nowy lakier ponieważ jakaś ofiara losu jak pędzelek suszyła to zachlapała
Cena to 100zł kolor niebieski ale ja na miejscu kupującego położyłbym nowy lakier ponieważ jakaś ofiara losu jak pędzelek suszyła to zachlapała

Mam do sprzedania odbiornik TURANDOT w dobrym stanie.
jozef234
jozef234