Witam
Przyjmę lub odkupię 16 sztuk lamp pl504 chciałbym jak najtaniej albo wymiana na coś
Pozdrawiam
Kupię/przyjmę 16 sztuk lamp PL504
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- Marcin K.
- 6250...9374 posty
Re: Kupię/przyjmę 16 sztuk lamp PL504
Witam. Potrzebujesz NOSy czy używane? Zobaczę ile mam. W ogóle to z ciekawości, do czego taka ilość?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
-
- 6250...9374 posty
Ja wnuka nie pytałem, nawet nie próbowałem, niech chłopak ma nawet ciut więcej......Pozdrawiam.Marcin K. pisze:... z ciekawości, do czego taka ilość?
-
- 250...374 postów
Witam.
Mam NOSy w pudełkach ( w ilości ciut więcej niż 16 szt. ) f-my POLAMP - sprawdzone w TV.
Zapraszam na PW.
Mam NOSy w pudełkach ( w ilości ciut więcej niż 16 szt. ) f-my POLAMP - sprawdzone w TV.
Zapraszam na PW.
- Marcin K.
- 6250...9374 posty
Wiesz Heniu ja syna też nie pytam po co mu tyle zabawek ale ciekawski jestemcirrostrato pisze:Ja wnuka nie pytałem, nawet nie próbowałem, niech chłopak ma nawet ciut więcej......Pozdrawiam.Marcin K. pisze:... z ciekawości, do czego taka ilość?

μ Ω Σ Φ π
SQ9MYU
SQ9MYU
Witam
Już udało mi się dostać bartelem więc dziękuje za odpowiedzi a do czego to odpowiem że do eksperymentów nad wzmacniaczem otl właśnie na tych lampach
Już udało mi się dostać bartelem więc dziękuje za odpowiedzi a do czego to odpowiem że do eksperymentów nad wzmacniaczem otl właśnie na tych lampach

Oby tylko wnuk złapał retro-bakcyla i docenił to co dla niego robisz a nie wyrzucił zbiór na złom jako jakieś rupiecie... bo mu miejsca na strychu na sztalugi nie wystarczy.cirrostrato pisze:Ja wnuka nie pytałem, nawet nie próbowałem, niech chłopak ma nawet ciut więcej......Pozdrawiam.Marcin K. pisze:... z ciekawości, do czego taka ilość?
Pionier U2