Do bywalców Wolumenu.

Ogłoszenia o poszukiwaniu lub kupnie elementów, urządzeń, sprzętu i literatury związanej z tematyką forum.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
tedikruk111
625...1249 postów
625...1249 postów

Do bywalców Wolumenu.

Post autor: tedikruk111 »

Witam.
Szanowni Koledzy bywający od czasu do czasu w tej okolicy, "mała" prośba.
Poszukuję transformatorów Zatry TS 80/4/676. i TGp5-5-666-E (bez litery E też może być) Oczywiście bez uszkodzeń mechanicznych i sprawnych elektrycznie. Nie oczekuję zamienników, tylko konkretne takie typy. Jeżeli ktoś posiada i może sprzedać, nie ma sprawy, przez Forum i PW. Nie oczekuję specjalnego poszukiwania na Wolumenie tylko tak przy okazji może ktoś "zahaczy" okiem. Na PW podam nr tel w celu ewentualnego kontaktu w sprawie szczegółów. Za parę dni mam "koniec" internetu a nie wybrałem jeszcze nowego dostawcy. stąd taka opcja.
Pozdrawiam
tedi.
Piłeś nie pisz. Nie piłeś-napij się.
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Re: Do bywalców Wolumenu.

Post autor: cirrostrato »

Stanowczo przeceniasz obecne możliwości Wolumenu.....ostatnio sprawdziłem buble na Promenady i niestety zlikwidowane, dziś będę w okolicach Wawelskiej (do niedawna filia Promenady) i z ciekawości rzucę okiem, co pozostało z dawnych bubli, sklep Kępna/Jagiellońska omijam, czy właściciel (pytanie do ewentualnych bywalców) dalej taki miły?.
Awatar użytkownika
Paczący kot
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: Paczący kot »

cirrostrato pisze:... dziś będę w okolicach Wawelskiej (do niedawna filia Promenady) i z ciekawości rzucę okiem ...
Podziel się wynikami wizji lokalnej , dawno tam nie byłem .
Co ja pacze ?
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: cirrostrato »

Byłem, niczego podobnego, nawet z daleka, do sklepu na Promenady nie widziałem (a filię Promenady na Wawelskiej parę razy nawiedziłem ale dość dawno, typowo ,,wieloelektroniczny'' sklep VEGA jest jak był, boks ten sam, ale to nie to), zaszedłem też na Kępną, wizualnie bez zmian (a towar jakiś drogi choć absolutnie bez rewelacji, standard jak wszędzie) ale ten sam sprzedawca/właściciel przemiły(?!), opowiedział parę ciekawostek o likwidacji Promenady, także to, że ,,filia'' na Wawelskiej istnieje (chyba ślepy jestem...) ale towar ma już ,,współczesny''. Czyli nie ma już ciekawego sklepu z nieco starszą elektroniką w Warszawie, pozostaje zanikający Wolumen.......
ODPOWIEDZ