Potrzebna folia miedziana
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Potrzebna folia miedziana
Witam. Potrzebuję folię miedzianą ok. 10 cm długą szer. kilka cm, grubość-nieokreślona, muszę odciąć paski szer. 3-4 mm i nawinąć kilka zwojów na karkasach fi5, fi8 oraz fi10 mm. Znajdzie się u kogoś? Jakieś cuda na wymianę chyba znajdę. Pozdrawiam J.Sz.
- romanradio
- 1250...1874 posty
Re: Potrzebna folia miedziana
Cześć jasiu
jest na Allegro w dziale materiały modelarskie, wiem, bo kiedyś kupiłem. Ale pewnie znajdziesz i na miejscu w sklepie modelarskim, pytaj o taśmę Cu
pozdrawiam
R.
jest na Allegro w dziale materiały modelarskie, wiem, bo kiedyś kupiłem. Ale pewnie znajdziesz i na miejscu w sklepie modelarskim, pytaj o taśmę Cu
pozdrawiam
R.
znów odwaliłem kawał dobrej a niepotrzebnej roboty
---------------------------------------------
---------------------------------------------
-
- 3125...6249 postów
O ironio losu. Trzy lata temu naciąłem na zapas. Nawijałem cewki UKF. Przed świętami w ramach porządku poszły wiadomo gdzie. Jutro zerknę, powinien jeszcze zostać wąski pasek. Tylko sam byś musiał pociąć.
Witam, podaj adres to Ci wyślę w liście. Pozdrawiam.
Czesc
Mam lut miedzio-srebrny w postaci tasmy 0.08 x 9.5mm. Jezeli by sie nadal, to podaj adres, a wysle listem. Dlugosc zalezna od rozmiatu koperty.
Pozdrowienia
Mam lut miedzio-srebrny w postaci tasmy 0.08 x 9.5mm. Jezeli by sie nadal, to podaj adres, a wysle listem. Dlugosc zalezna od rozmiatu koperty.
Pozdrowienia
Dziękuję za odpowiedzi, oczywiście skorzystałem z propozycji. Romku: niestety, jako urodzony w połowie tamtego wieku do internetu sięgam dopiero w trzeciej albo i dalszej kolejności, tak już mam i chyba nic tego nie zmieni
Pozdrawiam, życzę wszystkim lepszego następnego roku. J.Szatkowski

Czesc
Przygotowane do wysylki 2 x 160mm.
Pozdrowienia
Przygotowane do wysylki 2 x 160mm.
Pozdrowienia
Kiedyś jak mi trzeba było takiej folii to brałem płytki z folią (sam wytrawiałem obwody drukowane) nacinałem folię na płytce i delikatnie nożem podważałem folię zawijałem na ołówek i powoli odklejałem folię.
Jasiu mam taką do wyklejania gitary (ekranująca) cienka dość - zaleta taka, że jest już w Sopocie za górką 

Wojtek SQ2KRZ
Czesc
Poszly paski, beda jutro lub w poniedzialek.
Cos mi sie "PW" buntuje, od czasu do czasu zeruje mi internet, 4 razy wczoraj, pisze wiec tu.
Pozdrowienia
Poszly paski, beda jutro lub w poniedzialek.
Cos mi sie "PW" buntuje, od czasu do czasu zeruje mi internet, 4 razy wczoraj, pisze wiec tu.
Pozdrowienia
-
- 3125...6249 postów
Dzisiaj Ci wysłałem kawałek Cu.