Witam .
Pilnie potrzebuję skalę /szybkę do radia jak w załącznikach oraz do tego samego radia jeden przycisk klawiszowy[mój wyłamany jak widać na zdjęciach]
Ewentualne wiadomości proszę na pw.
J.T
skala radia Undine II
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 25...49 postów
skala radia Undine II
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- 625...1249 postów
Re: skala radia Undine II
Witam,
Przyłączę się do pytania - dysponuje ktoś może skanem skali? Ew. kupię oryginał. Klawisze też by się przydały
Pozdrawiam!
Przyłączę się do pytania - dysponuje ktoś może skanem skali? Ew. kupię oryginał. Klawisze też by się przydały

Pozdrawiam!
-
- 1250...1874 posty
Witaj Józekkapala pisze:Witam .
Pilnie potrzebuję skalę /szybkę do radia jak w załącznikach oraz do tego samego radia jeden przycisk klawiszowy[mój wyłamany jak widać na zdjęciach]
sprawę klawisza masz załatwioną po starej znajomości jeśli wyślesz mi go na znany adres.Ostatnio po długiej przerwie(zdrowie) zabrałem się za dorabiane do czekających na zmiłowanie radyjek gał i innych duperelek.Na zdjęciu przykład takiej robótki
pozdrawiam Nowy Targ / i okolice
R.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
znów odwaliłem kawał dobrej a niepotrzebnej roboty
---------------------------------------------
-
- 625...1249 postów
A dla mnie zostałby jaki klawisz? Kolega potrzebował rok temu, może już znalazł 

-
- 1250...1874 posty
Nie mam takich oryginalnych klawiszy,w grę wchodzi jedynie skopiowanie w/g oryginału.Sądziłem,że post kol. Józka jest aktualny,jeśli tak -pewnie się odezwie na pw.Nie sprzedaję dorabianych detali,jedynia opcja to zamiana na to co poszukuję,a będę poszukiwał aż do momentu zakończenia "zbieractwa" i ożywiania zabytków techniki.Albo inaczej mówiąc -do momentu zejścia i wąchania kwiatków od spodu.bratyslaw pisze:A dla mnie zostałby jaki klawisz? Kolega potrzebował rok temu, może już znalazł
Jakby co-pse pw.
pozdrawiam uprzejmie
Roman
znów odwaliłem kawał dobrej a niepotrzebnej roboty