Dyskryminacja na forum

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Awatar użytkownika
janusz rafalski
375...499 postów
375...499 postów

Dyskryminacja na forum

Post autor: janusz rafalski »

Do ADMINISTRATORA działu "kupię,sprzedam".Dostaję wiadomość/od poczty wp/,że ktoś odpowiedział w sprawie kupna EF183.Link do do TRIODY otwiera wiadomość:nie masz wystarczających uprawnień do przeglądania tego działu.Czuję jakąś dyskryminację,mimo zalogowania.Co to są "wystarczające uprawnienia" i dlaczego zostałem ich pozbawiony.Pozdrawiam i proszę o odpowiedż.J.Raf.
Awatar użytkownika
AZ12
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Re: Dyskryminacja na forum

Post autor: AZ12 »

Witam

Wygląda na to że temat trafił do archiwum.
Ratujmy stare tranzystory!
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: cirrostrato »

Zaproponowałem na forum swoja ofertę, lampy poszły, pieniądze przyszły więc temat zbędny.
Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów
Kontakt:

Post autor: gsmok »

Tak dokładnie ma się sprawa. Gdy osoba, która dała ogłoszenie sygnalizuje, że nie jest ono dalej ważne, zostaje ono przeniesione do niewidocznego archiwum (nikt go nie widzi, bo archiwum ogłoszeń nie jest częścią Forum - nie ma mowy o dyskryminacji). Przez jakiś czas jest ono tam trzymane - na wypadek, gdyby ogłoszeniodawca zdecydował się je ponownie udostępnić. To dlatego, jeśli ktoś zachował link do takiego ogłoszenia nie może go przeczytać - co jest logiczne zważywszy, że ogłoszeniodawca uznał je za nieaktualne.
Tym samym teoria spiskowa o nierównym traktowaniu Użytkowników okazuje się nie mieć racji bytu :wink:
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Awatar użytkownika
janusz rafalski
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: janusz rafalski »

Serdecznie dziękuję za odpowiedż.i cieszę się,że FORUM nikogo nie dyskryminuje.Mimo kilkuletniej obecności na forum nadal mam czasem problemy.Np.umieszczanie zdjęć.Wiem,że trzeba zmniejszyć rozmiar/np.PAINT/,ale nie zawsze wychodzi.Pozdrawiam ADMINISTRATORA i dziękuję za szybką odpowiedż.J.Raf.
ODPOWIEDZ