Świat Radio 5/2002 artykuł.
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Świat Radio 5/2002 artykuł.
Witam,
Czy któryś z kolegów prenumeruje to czasopismo? Interesuje mnie jeden z artykułów, który był w numerze 5/2002
Czy któryś z kolegów prenumeruje to czasopismo? Interesuje mnie jeden z artykułów, który był w numerze 5/2002
Aktualnie na wymianę: Esbrok Magnes
Re: Świat Radio 5/2002 artykuł.
Był tam ponoć artykuł na temat IKI. Byłbym wdzięczny za skan lub zdjęcie, ciekaw jestem co napisali. e-mail: maciekb44@gmail.com
No to jutro do południa postaram się coś wymyślic.
Chyba, że ktoś będzie szybszy. 

- george6
- 1250...1874 posty
Też jestem ciekaw ...
Ostatni egzemplarz radia IKA widziałem na Allegro z pól roku temu, a wystawiał je jakiś człowiek z miejscowości Szczytniki koło Kalisza...
Zapamiętałem bo z tych właśnie Szczytnik pochodził mój Ojciec...
Ostatni egzemplarz radia IKA widziałem na Allegro z pól roku temu, a wystawiał je jakiś człowiek z miejscowości Szczytniki koło Kalisza...
Zapamiętałem bo z tych właśnie Szczytnik pochodził mój Ojciec...
µ Ω ± ÷ Π φ × Δ Θ Λ « » ≤ ≥
Σ Φ Ψ α β χ τ γ δ ε ζ η ψ •
θ λ ξ ρ σ ω κ ² ³ ½ ¼ ¾ π sp
§ © ® ° ™ Γ ∑ √ ∞ ∫ ≈ ≠ ≡ Ξ
Σ Φ Ψ α β χ τ γ δ ε ζ η ψ •
θ λ ξ ρ σ ω κ ² ³ ½ ¼ ¾ π sp
§ © ® ° ™ Γ ∑ √ ∞ ∫ ≈ ≠ ≡ Ξ
Dziękuje 
Przy okazji jeszcze jedna rzecz, masz może numer 1/2004 art. "Zakłady radiotechniczne Tekafon" ?

Przy okazji jeszcze jedna rzecz, masz może numer 1/2004 art. "Zakłady radiotechniczne Tekafon" ?
Pewnikiem jest, ale to dopiero po niedzieli. Trzeba było od razu. 

Witam
Mam pytanie do użytkownika geguś lub innego... potrzebuję skan strony ze Świat Radia 05/2002 w którym podobno jest artykuł o krótkofalówce Admirał ( ONDICO VC 901).
Z góry dziekuję
Mam pytanie do użytkownika geguś lub innego... potrzebuję skan strony ze Świat Radia 05/2002 w którym podobno jest artykuł o krótkofalówce Admirał ( ONDICO VC 901).
Z góry dziekuję