Coś dla Alka
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 500...624 posty
Jestem ciekaw za jaki czas i cenę owa książka ukaże się znów na allegro, bo z tego co widzę to jej nabywca wnikliwie śledził nasze forum i w jawny sposób chce na niej zrobić interes posądzając nas o głupotę .
Nie sadzę aby była mu do czegoś potrzebna a jak sam się ujawnił chce na nie zrobić interes.
Aby się nie przeliczył
Nie jestem pewien ale prawdopodobnie ma ją jeden z emerytowanych inżynierów z Elektrowni Łaziska .
Jestem na tropie
Nie sadzę aby była mu do czegoś potrzebna a jak sam się ujawnił chce na nie zrobić interes.
Aby się nie przeliczył

Nie jestem pewien ale prawdopodobnie ma ją jeden z emerytowanych inżynierów z Elektrowni Łaziska .
Jestem na tropie

Do kwietnia w kościele dobrze że zimy nie ma 

- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Andrzej - wydaje mi się, że niepotrzebnie wyciągasz niewłaściwe wnioski.
AZW przecież proponuje wymianę informacji. A to, że być może zapoznaje się z zawartością Forum dobrze świadczy o naszym Forum - warto śledzć co się na nim dzieje.
Ja rozumiem AZW. Też jestem zwolennikiem oryginałów
a przecież
udostępniam swoje zbiory sukcesywnie szerokiemu ogółowi - również w tym dziale.
AZW przecież proponuje wymianę informacji. A to, że być może zapoznaje się z zawartością Forum dobrze świadczy o naszym Forum - warto śledzć co się na nim dzieje.
Ja rozumiem AZW. Też jestem zwolennikiem oryginałów

udostępniam swoje zbiory sukcesywnie szerokiemu ogółowi - również w tym dziale.
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Nie zgadzam sie z Toba, jestem zszokowany informacja ze ktos stosuje taki przelicznik (0,4 zl/str) kupujac ksiazke. To jest barbazynstwo!Ninja pisze:AZW przeliczył cenę jaka go wyniosła za stronę bo poruszona została kwestia wysokiej licytacji na allegro. Nie zauważyłem aby chciał tu robić jakiś interes. Uważam, że zagrałeś nie fair (mam na myśli Andrzeja).
-
- 500...624 posty
Szczerze mówiąc myślałem o zupełnie czymś innym bo pisałem swego posta w momencie kiedy nie proponował tej ceny więc uznałem go za cwaniaka który chciał ją zbyć za jakąś bajońską sumę.
Postąpiłem może pochopnie ale już parę razy miałem takie doświadczenia na allegro licytując pewne radio które to osobnik który wygrał aukcję oferował mi za dwa dni 200zł drożej
Jeżeli AZW nie miał złych zamiarów na pewno nie będzie się czuł urażony .
Ale profilaktycznie Przepraszam.
Postąpiłem może pochopnie ale już parę razy miałem takie doświadczenia na allegro licytując pewne radio które to osobnik który wygrał aukcję oferował mi za dwa dni 200zł drożej
Jeżeli AZW nie miał złych zamiarów na pewno nie będzie się czuł urażony .
Ale profilaktycznie Przepraszam.

Do kwietnia w kościele dobrze że zimy nie ma 

-
- 500...624 posty