Postanowiłem zbudować preamp lampowy na 6N8S, na forum diyaudio polecano w większości konstrukcję Franka z tego forum, która jest w dwóch wersjach. Druga wersja była polecana częściej i ją wybrałem. Pisano ogólnie że układ jest prosty w budowie, więc postanowiłem zrobić płytkę w eagleu ( dlatego że nie montowałem nic przestrzennie jeszcze ). Nie mam tylko części zasilania do niego. Czy moglibyście pomóc w tym temacie? Doświadczenie moje w budowie układów lampowych jest prawie 0

PCB pod samą część z 6N8S zrobiłem na podwójnej PCB z wylewką masy.Nie wiem czy takie rozwiązanie jest dobre w przypadku układów lampowych, ale ładnie wygląda

Nie wiem czy też dobrze zrozumiałem opis, ale w przypadku drabinki rezystorowej nie trzeba dawać na wejściu kondensatora 47nF oraz rezystora 1M?
Wyprowadzenie nr 7 tej lampy łączę z masą?
Przedwzmacniacz będzie połączony ze wzmacniaczem w kl D.
Edit 1:
Znalazłem również wersję zasilania zaprojektowaną również przez Franka, tylko jest ona skomplikowana. Z tego co jest tam napisane to jest to zasilanie dla jednej lampy 6n8s? Dual mono jest takie audiofilskie

Układ żarzenia jest bez niczego, żadnego staba czy rezystora, ma to tak wyglądać?