Przedwzmacniacze lampowe (sprzedaż na zamówienie )

Masz się czym pochwalić? Tutaj możesz zamieścić swoją reklamę, w tym czysto komercyjną. Jedyny warunek: trzymaj się tematu forum!!!

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

kk84

Post autor: kk84 »

Witam.

To może po IP go blokować :twisted: :twisted:
wuj_alfons
5...9 postów
5...9 postów

Post autor: wuj_alfons »

Piroman1024 pisze:Martwi mnie jeszcze to że nawet po wykasowaniu tego użytkownika może on wejść na forum jako ktoś inny i dalej prowadzić swój proceder.
Koniecznie trzeba coś z tym zrobić - ma ktoś pomysł w jaki sposób odebrać on niego swoją należność?
I pewnie tak zrobi, ale ponieważ "wszystkie drogi prowadzą do wajhy" czytaj: strumień gotówki prowadzi na jedno konto, można się zorientować z kim masz do czynienia w momencie finalizowania transakcji. Gdy zobaczysz w tytule " Krzysztof Wachowiak " będzie to oznaczało że w tym przypadku forsa idzie tylko w jedną stronę a w zamian masz figę z makiem. Oczywiście bystry Krzyś może wejść w układ z jakimś swoim ziomkiem (inny nr. konta ) ale na to już nie ma rady. Swojej należności chyba już nie odbierzesz ale z drugiej strony myślę że ta suma kilkudziesięciu zł to niezła cena za to, żeby bez oporów moralnych przejechać się po nim jak po łysej kobyle. Ze zrozumiałych względów nie używam słów na określenie takiego indywiduum, ale chyba wszyscy wiedzą jakie mam na myśli. Poważnie się zastanawiam czy go nie "objechać" na forum miasta Szprotawa.http://www.szprotawa.pl/forum/viewtopic ... sc&start=0 tytuł postu nomen omen :"Co sądzicie o Krzysztofie Wachowiaku?" - no właśnie, co sądzicie o Krzysztofie?
Wybrane przez ciebie życie jest w tym momencie nieosiągalne.
Beniek

Post autor: Beniek »

tszczesn pisze:
Użytkownik o takim samym nicku pojawia się też na Elektrodzie.
niestety jest to jeden i ten sam użytkownik.
PS.ciekawe czy na elektrodzie teź zrobił kogoś w balona?
Piroman1024
500...624 posty
500...624 posty

Post autor: Piroman1024 »

Gdzieś słyszałem o projekcie 'Mój pomysł na biznes' - myślę że wajha taki sobie właśnie sposób znalazł na zarabianie pieniążków i zbieranie 'różnych rzeczy' od ludzi.
"Mathematics is the language of nature"
wuj_alfons
5...9 postów
5...9 postów

Post autor: wuj_alfons »

Wajha nie przejmując się spadkiem notowań na stronie Triody i na stronie http://www.szprotawa.pl/forum/viewtopic.php?t=77
cały czas ogłasza się w Fonarze w dziale sprzedaż. Widocznie mu to zwisa i powiewa.
Wybrane przez ciebie życie jest w tym momencie nieosiągalne.
admin
administrator
Kontakt:

Post autor: admin »

Witam
Ja bym ten wątek pozostawił. Być może uchroni on inne osoby przed nieudanymi transakcjami.
Awatar użytkownika
kordek4
125...249 postów
125...249 postów

Post autor: kordek4 »

Zawsze można zastosowac siłowe rozwiązanie, może biletów narodowego banku polskiego sie nie odzyska, ale jak dostanie łomot to może mu się odechce oszustw.
Awatar użytkownika
Ninja
100...124 posty
100...124 posty

Post autor: Ninja »

Według mnie ten wątek powinien pozostać. Co najwyżej radziłbym go zablokować jako przestrogę dla potomnych.
Pozdrawiam
Ninja
ODPOWIEDZ