Właśnie ja i jeden z użytkowników forum mieliśmy Cię powiadomić i dowiedzieć się co w tej kwestii zrobić.
Niektóre osoby podobno wyrolował na cenę 80zł.
Jak dla mnie sprawa jest dość prosta. Skargi na użytkownika kierować wprost do moderatora lub administratora. Jeśli rzeczywiście wyrolował sporo osób to sądzić należy, że administrator podejmie np. decyzję o usunięciu użytkownika z forum jako środek zapobiegawczy dalszym przykrościom. Sam temat zamierzam przenieść do kosza. Odczekam z tym jednak jeszcze parę godzin.
Cztery osoby to chyba z grubsza licząc. Dołączam się do tej listy jako piąty i ze swej strony odradzam wszelkie kontakty z tym człowiekiem. Rzeczywiście, jest to wajha co się zowie.
Wybrane przez ciebie życie jest w tym momencie nieosiągalne.
Martwi mnie jeszcze to że nawet po wykasowaniu tego użytkownika może on wejść na forum jako ktoś inny i dalej prowadzić swój proceder.
Koniecznie trzeba coś z tym zrobić - ma ktoś pomysł w jaki sposób odebrać on niego swoją należność?
Piroman1024 pisze:Martwi mnie jeszcze to że nawet po wykasowaniu tego użytkownika może on wejść na forum jako ktoś inny i dalej prowadzić swój proceder.
Koniecznie trzeba coś z tym zrobić - ma ktoś pomysł w jaki sposób odebrać on niego swoją należność?
Użytkownik o takim samym nicku pojawia się też na Elektrodzie.