Jako że pogoda kiepska , mam czas na zabawę. Rozpoczynam budowę TMB i mam nadzieję ją zakończyć w tym miesiącu. Trochę pracy już za mną , ale jeszcze sporo przede mną. A i ten JTM to logo ma na chwilę bo docelowo moje logo na nim będzie. Przepraszam za jakość zdjęć ale telefon kiepskiej jakości. Dość ciekawie wygląda panel przedni obudowy bo to rysunek części tatuażu jaki mam sobie zrobić i rysunek na baku mojego motocykla Za krytykę będę wdzięczny a za pochwały szczęśliwy choć bardziej na krytykę się nastawim
Jak na razie bardzo ładnie Ja się tylko przyczepie do tych niemiłosiernie długich kabli wychodzących z płytki. Ja zawsze docinam dopasowane do odpowiedniego elementu z max 2 cm zapasem. Poza tym jest ok
Mam naciętych spoto kabelków jednakowej długości i żal je wyrzucić , dotnie się przed przylutowaniem. Niestety spaliło się trafo zasilające i w nerwach poodcinłem kable od niego. Miałem kilka traf zasilających i rutynowo bez sprawdzania podłączyłem do sieci a okazało się że w tym kolory kabli zostały zamienione. Niestety trzeba zamówić nowe.
EDIT oczywiście dodatkowo pan wytwórca odwrócił etykietę na trafie
Zobaczymy. A tym czasem kabelki poskracane... jeszcze tylko zasilanie i kilka elementów. Kusi mnie pomysł podpatrzony w sieci na użycie kanału czystego jako boostera dla kanału TMB włączane za pomocą " swicza". Jak widać głośnik czeka