Moj pierwszy projekt
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Re: Moj pierwszy projekt
Na siatce pierwszej triody nie dajesz rezystora?
Pozdr, Marcin
The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein
marvelamps.com
The secret to creativity is knowing how to hide your sources. - Albert Einstein
marvelamps.com
- TooL46_2
- 1875...2499 postów
Oczywiscie, ze daje
W rzeczywistosci jest 33k. Tak to jest, jak sie przerysowuje 10k razy
Dzieki za zwrocenie uwagi. Chyba juz za pozno u mnie na rysowanie czegokolwiek... Wrzucam poprawny w poprzedni post.

Pozdr,
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-Tomek Drabas
________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein
tomdrabas.com
- TooL46_2
- 1875...2499 postów
Sorry za ogrzewanie kotleta ale po wielu latach w koncu udalo mi sie nagrac probki mojego wyrobu z ktorym sie tutaj meczylem. Schemat odszedl dosc daleko od pierwowzoru -- moze kiedys zamieszcze jak sie uporam z innymi sprawami 
3 stopniowy preamp + wtornik na 6N2P-EW, petla szeregowa na jednej 6N2P-EW, inwerter dlugoogonowy. Koncowka na 6V6-S JJ (sprawuja sie naprawde niezle).
Nagranie: gitara -> kabel -> wzmacniacz -> paczka. Gain na godzinie 12., Bass na 11., Middle na 4., Treble na 1. MV rozkrecony do polowy. Nagrywane z GoPro ale charakter przesteru mysle slychac. Z gory przepraszam za jakosc mojej 'gry' na gitarze
ale niewiele czasu mam na trening.... W dodatku -- wiekszosc rzeczy byla tworzona w locie, pelna improwizacja.
http://youtu.be/6rWOK064xB4

3 stopniowy preamp + wtornik na 6N2P-EW, petla szeregowa na jednej 6N2P-EW, inwerter dlugoogonowy. Koncowka na 6V6-S JJ (sprawuja sie naprawde niezle).
Nagranie: gitara -> kabel -> wzmacniacz -> paczka. Gain na godzinie 12., Bass na 11., Middle na 4., Treble na 1. MV rozkrecony do polowy. Nagrywane z GoPro ale charakter przesteru mysle slychac. Z gory przepraszam za jakosc mojej 'gry' na gitarze

http://youtu.be/6rWOK064xB4
Pozdr,
-Tomek Drabas
________
—Albert Einstein
tomdrabas.com
-Tomek Drabas
________
—Albert Einstein
tomdrabas.com