Powiem wam, że te święta są dla mnie szczególne
Dostałem od żony Szarotkę z torbą i stacją bazową, od rodziców Stolicę, od wujka Światowida w wersji z EM80, a od teściów Tatry
Jestem w szoku xD
Witam !
Przyznaj się Disaster czy przypadkiem teściowa nie uszczęśliwiła Cię dobrym radiem na chodzie , teściowe mają to do siebie ,że nawet prezentem gwiazdkowym potrafią człowiekowi dowalić.
No bo co to za przyjemnosć dostać dobre radio ?
A Ty Janku ciesz się ,że pamiętają o Tobie i coś dają do naprawy , mnie to zawsze cieszy bo to oznacza ,że jeszcze żyję i chcą ze mną rozmawiać.
Pozdrawiam świątecznie Edward
ed_net pisze:Witam !
Przyznaj się Disaster czy przypadkiem teściowa nie uszczęśliwiła Cię dobrym radiem na chodzie , teściowe mają to do siebie ,że nawet prezentem gwiazdkowym potrafią człowiekowi dowalić.
No bo co to za przyjemnosć dostać dobre radio ?
A Ty Janku ciesz się ,że pamiętają o Tobie i coś dają do naprawy , mnie to zawsze cieszy bo to oznacza ,że jeszcze żyję i chcą ze mną rozmawiać.
Pozdrawiam świątecznie Edward
Hehe, właściwie zgadłeś ;d
Radio miało tylko jeden mankament w postaci przepalonego bezpiecznika ;d
Ten nietakt w postaci działającego radia można teściom wybaczyć, skoro wcześniej wydali tak wspaniały prezent w postaci żony, która kupuje jako świąteczny prezent Szarotkę...
Się wzruszyłem.
A ja sobie sam zrobiłem prezent -25 szt.nowych elek KEN fi 25mm do robienia wydmuszek. A moja kochana żona przemówiła do mnie w noc wigilijną ludzkim głosem, zaś radyjko Linnet&Laursen zagrało tak jakoś po naszemu, choć wcześniej nie chciało.
pozdrawiam R.
znów odwaliłem kawał dobrej a niepotrzebnej roboty
---------------------------------------------
A ja niestety nie dostałem prezentu, na który czekam od początku istnienia Forum .
Mam na mysli posty Użytkowników bez błędów ortograficznych i stylistycznych, że o znakach przystankowych i innych spacjach nie wspomnę. Nie tracę jednak nadziei .
gsmok pisze:A ja niestety nie dostałem prezentu, na który czekam od początku istnienia Forum .
Mam na mysli posty Użytkowników bez błędów ortograficznych i stylistycznych, że o znakach przystankowych i innych spacjach nie wspomnę. Nie tracę jednak nadziei .
Już pisałem .Radio DAB +internet.Ohyda.Brrr.
No to sobie sam kupiłem wzmak Telefunkena TA 750 na który polowałem od 4 lat a czasu coraz mniej.
Umiesz liczyć-licz na siebie.Od Potwora ukochanego skarpetki wysokiej jakości i małego całusika .
Pozdrawiam T