Życzenia z okazji świąt B.narodzenia. i Nowego Roku.
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Życzenia z okazji świąt B.narodzenia. i Nowego Roku.
Pozdrawiam życząc dużo zdrowia pomyślności i radości, nie tylko z lamp elektronowych ale i z życia, nie tylko w nowym roku ale Zawsze.
Pozdrawiam P.W.
Pozdrawiam P.W.
Porównanie SE I PP - Jeśli jednoręki rzemieślnik mógłby być mistrzem, wyobraź sobie co mógłby dwuręki ?
Takie o to porównanie Balanced Audio o wzmacniaczu VK5
Takie o to porównanie Balanced Audio o wzmacniaczu VK5
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Re: Życzenia z okazji świąt B.narodzenia. i Nowego Roku.
Przyłączam się do Życzeń 

Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
-
- 625...1249 postów
Również serdeczności z okazji Świąt i powodzenia w Nowym Roku.
pozdrawiam
Witajcie.
I ja również przyłączam się do życzeń świątecznych dla wszystkich kolegów z forum. Spokojnych i wesołych Świąt.
Tadeusz
I ja również przyłączam się do życzeń świątecznych dla wszystkich kolegów z forum. Spokojnych i wesołych Świąt.
Tadeusz
Wiem, że nic nie wiem !
Dużo lamp na drzewku,wesołych świąt pozdrawiam Marek.
Niech Moc będzie z Wami.... No i zdrowia... bo na resztę trzeba sobie zapracować, zasłużyć.....
- MarekSCO
- 2500...3124 posty
Wesołych Świąt i dużo zdrowia życzę 
Marek

Marek
Miło mi z Wami 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
... i prawdziwego, migotliwego, świąteczno-noworocznego nastroju (kliknąć dla efektu) 

_
Wszystkim Koleżankom i Kolegom naszego Forum składam Życzenia Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego 2014 Roku.
Romek
Romek
α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku.
- gachu13
- 1250...1874 posty
Najlepsze życzenia dla wszystkich Kolegów, zdrowia, dobrych pomysłów i dość wolnego czasu by zrealizować chociaż te najlepsze!
SQ9KQZ
- AZ12
- 3125...6249 postów
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku, dużo żarzących się banieczek pod choinką, dobrego odbioru i aby nie zabrakło prądu życzy użytkownik tego forum AZ12. 

Ratujmy stare tranzystory!
Re: Życzenia z okazji świąt B.narodzenia. i Nowego Roku.e
Witam !
Najserdeczniejsze życzenia Świąteczne i Noworoczne dla wszystkich Kolegów i ich wspaniałych Rodzin , dzięki którym możemy uprawiać swoje fanaberie i żyć w podniosłym lampowym nastroju przez cały rok , a nie tylko w Święta.
Życzenia przesyłam z choinkowego kącika w moim domu w którym to kąciku zmieściło się również lampowe radio.
Choinka została wygospodarowana z własnoręcznie kilka lat temu posadzonego drzewka.
Coprawda mam ograniczoną czasoprzestrzeń ( czas mam zagospodarowany na zakupy i pomoc , a przestrzeń na moim roboczym biurku jest wykorzystywana na wałkowanie ciasta itp.) ale po Świętach wszystko wróci do normy . A tesciowa do swojego domu ufff.
Pozdrawiam Edward
Najserdeczniejsze życzenia Świąteczne i Noworoczne dla wszystkich Kolegów i ich wspaniałych Rodzin , dzięki którym możemy uprawiać swoje fanaberie i żyć w podniosłym lampowym nastroju przez cały rok , a nie tylko w Święta.
Życzenia przesyłam z choinkowego kącika w moim domu w którym to kąciku zmieściło się również lampowe radio.
Choinka została wygospodarowana z własnoręcznie kilka lat temu posadzonego drzewka.
Coprawda mam ograniczoną czasoprzestrzeń ( czas mam zagospodarowany na zakupy i pomoc , a przestrzeń na moim roboczym biurku jest wykorzystywana na wałkowanie ciasta itp.) ale po Świętach wszystko wróci do normy . A tesciowa do swojego domu ufff.
Pozdrawiam Edward
Dla Całego Zbioru forumowej Naszej Generacji t.j. od 10 + poczynając a na 80 + kończąc , Wszystkiego Co Najlepsze czyli Zdrowia życzę !!!
Ps. Wymienione wyżej " dane" odpowiadają rzeczywistemu "przekrojowi" Naszego forum.
Ps. Wymienione wyżej " dane" odpowiadają rzeczywistemu "przekrojowi" Naszego forum.