Panowie proszę przemyśleć tą ofertę.
W sieci Lidl jest od czwartku taki zestaw "wiosło"+"combo 10W+sterownik efektów za jedyne 399zł.
Jak by ktoś dysponował czasem i koledzy też dali by radę to może by wy testować ten zestaw?
(koledzy gitarzysty oczywiście) Temat traktujcie dość luźno bo z powagą forum to jest trochę
na bakier. Niestety żaden sponsor nie stoi za mną
Okazja!!!
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
- tedikruk111
- 625...1249 postów
Okazja!!!
Piłeś nie pisz. Nie piłeś-napij się.
- Thereminator
- 6250...9374 posty
Re: Okazja!!!
Nic specjalnego. Jak ktoś potrzebuje powkurzać sąsiadów słuchających ojca dyrektora na cały regulator to może być, ale do grania słabo się to nadaje- przeważnie gitara z niesezonowanego drewna albo co gorsza ze sklejki czy, o zgrozo, z mdf-u + krzywo nabite progi i słaby osprzęt a piecyk z przesterem o brzmieniu siarząco-pierdzącym.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
- Thereminator
- 6250...9374 posty
W sumie to nie miałem w rękach żadnej chińskiej z tych spod najniższej półki na tyle długo żeby sprawdzić z czego jest, więc naocznie gitary z MDF-u nie widziałem... Niemniej na którymś forum gitarowym o tym kiedyś czytałem. Co do jakości i brzmienia - podtrzymuję.
Ostatnio zmieniony sob, 16 listopada 2013, 00:18 przez Thereminator, łącznie zmieniany 2 razy.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
Witam !
Już kiedyś była notka o wydrukowaniu głośnika ( obudowy ) więc czemu nie gitara albo i fortepian z drukarki.
Tylko z wydrukowaniem mózgu jest trochę gorzej , ale trzeba by spróbować może byłby lepszy od mózgu drukarza.
Pozdrawiam Edward
Już kiedyś była notka o wydrukowaniu głośnika ( obudowy ) więc czemu nie gitara albo i fortepian z drukarki.
Tylko z wydrukowaniem mózgu jest trochę gorzej , ale trzeba by spróbować może byłby lepszy od mózgu drukarza.
Pozdrawiam Edward